Kezdődik a bajnokság
2014. október 17.
A regnáló bajnok érkezik Zalaegerszegre.

Szombaton 16.30-kor az előző szezon bajnokát a PINKK Pécsi 424 együttesét fogadjuk a nyitányon. A nyáron átalakult együttesünk, de ezt már megszokhattuk az évek során. Hat új játékos érkezett( Zele Dorina, Nagy  Dóra, Jurkó Noémi, Velkey Krisztina. Sam Mackay, Ani Makitalo) és négyen maradtak az elmúlt idényből( Horváth Zsófi, Varga Zsófi, Ambrus Szandra, Darida Csilla). Visszatért a szülésről Szélesy Judit is és így egy megfiatalodott, de rutinos játékosokkal megerősített csapattal vágunk neki a 2014. 2015-ös szezonnak. 

Ellenfelünk is némileg átalakult az idénykezdetre. A legnagyobb veszteség számukra Iványi Dalma, aki bajnoki címmel búcsúzhatott a fekete-fehér meztől. Roberto Hernandez csapata kiváló külföldiekkel van megerősítve és a magyarok is remek teljesítményre képesek. 

A találkozó esélyesei a vendégek, de ismerve Gáll Tamás vezetőedzőt, valamit biztos kitalált a mérkőzésre. Ahogy a szezonnyitón mondta, szeretne egy a régi szellemben és tűzzel küzdő csapatot az idényben, amire valljuk be, meg is van a megfelelő mag. Gyorsasággal és pontossággal lehet keresnivalónk az erősebb ellenfelünkkel szemben is . 

ZTE NKK- PINKK Pécsi 424
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok
2014. október 18. 16. 30

Hajrá lányok, hajrá ZTE!

pity 

Következő mérkőzés
::
vs

Előző mérkőzés
Zsíros AK.
81
::
:
ZTE NKK
83
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#13 Ács Alexandra
#20 Szórád Anna
#15 Óházy Julianna
#0 Kiss Virág
#10 Horváth Fruzsina
#11 Kocsárdi Réka
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#21 Jagodics Lilla
#30 Péterfi Anna
#7 Csalló Jázmin
#58 Jurkó Noémi
#14 Kovács Georgina
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV