tippmix
Készen állunk a folytatásra
2018. április 13.
Szombaton az alapszakasz győzteshez látogatunk

Az elődöntőbe jutás másnapját pihenéssel töltötte csapatunk, majd a regenerálódáson volt a hangsúly, hiszen az alapszakasz terheléséhez képest, most sokkal erőltetettebb a menet. A lányok a DVTK elleni második félidőben, nincsen jobb szó rá, csodát hajtottak végre, amikor -16pontl megnyerték a mérkőzést. Gáspár Dávid méltán volt büszke a lányok teljesítményére:

- Óriási erő van a csapatban, amit a DVTK ellen meg is mutattunk. Ettől kezdve a rájátszásban nekünk már minden meccs ajándék. Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek céljaink, de teher nélkül játszhatunk. Megmutattuk, hogy koncentráltan és küzdve mindenkit le lehet győzni. A Szekszárd ellen sem mi vagyunk az esélyesek, de nem feltartott kézzel megyünk a mérkőzésre. Örülök, hogy újra hozzájuk utazhatunk, mert ez azt jelenti, hogy jól dolgoztunk idén és nem érdemtelenül vagyunk ott a legjobbak között. Képesnek tartom a lányokat egy újabb bravúrra!

Szombaton este az elődöntő első mérkőzését vívjuk az alapszakasz és kupagyőztes KSC Szekszárd otthonában. Csapatunk 2010/11-es szezon után újra a legjobb négyben folytathatjuk a rájátszást. Akkor bronzéremig jutottunk egy remek szezon után. A mostani ellenfelünk az ország egyik legjobban védekező csapata és nem véletlenül vannak ott ahol. Hegedüs-Őri Györgyi éppen Szekszárdról tette át a székhelyét Zalaegerszegre, tehát tudja mi vár együttesünkre a 18 órakor kezdődő mérkőzésen. Felvezető riportunkban természetesen a keddi győzelemről is beszélgettünk. 

A 18 órakor kezdődő találkozót Györffy Pál Attila,    Praksch Péter,    Söjtöry Tamás,(Várhalmi Zsolt) bírói hármas dirigálja majd. 

A mérkőzést a KSC Szekszárd hivatalos oldalán élőben is követhetik majd szurkolóink. 

Hajrá lányok!

2018. április 13. ZTE NKK

Következő mérkőzés
Sopron Basket
Sopron Basket
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2019. március 30. 18.00

Sopron, Novomatic Aréna

Előző mérkőzés
Vasas Akadémia
57
::
:
ZTE NKK
60
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#13 Pusztai Petra
#12 Preisinger Boglárka
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
#8 Janis Ndiba
#10 Jurkó Noémi
#9 Evanthia Maltsi
#7 Sigi Koizar
#6 Gáspár-Szalay Virág
#14 Kovács Georgina
#5 Horti Dóra
#11 Benke Sára
#15 Nadia Parker
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics