Kenguru korosztályunk is elkezdte
2019. november 01.

Elkezdődött a Kenguru korosztálynak is a bajnoki szezon. Czukor Tünde és Hersics Adrienn csapatai megyeszékhelyi ellenfelekkel játszottak. 

Ricsilla Sport vegyes- Egerszegi Zsebibabák 71-25 (18-4, 14+5- 5+7, 19-4, 15-5)

Egerszegi Zsebibabák: Szalai Szonja 5, Németh Rebeka 5, Proszenyák Léna 4, Torma Panna 4, Dervalics Anna 3, Baksa Jázmin 1, Kiss-Horváth Izabella 1, Gerencsér Anna 1, Nagy Emma 1. Panulin Vanda, Pintér Viola, Dominkó Zsófia. Edző: Czukor Tünde

 

Czukor Tünde beszámolója:
-Az első forduló az Eötvös iskola torna termében került megrendezésre, ahol is rögtön az első meccset a Ricsilla vegyes csapata ellen játszottuk. Lányainak közül sokan most játszották első kosármeccsüket, de voltak szerencsére régi „ismerősök” is, akiket a gyermek csapatból kaptunk kölcsön, hogy segítsék csapatunkat. Megilletődötten kezdtünk ismerkedve az új szabályokkal 4-4 ellen. A mérkőzésen látszott, hogy ellenfelünk egyértelműen előrébb tart és magabiztosan hozták a meccset és megérdemelten nyertek. Rengeteget kell, még dolgoznunk, bőven van miben fejlődni, de voltak pozitív momentumok, amikre a későbbiekben is tudunk majd alapozni.

 

Másik csapatunk is lejátszotta első mérkőzését a szezonban. 

Egerszegi Zsebibabák- Zalakerámia ZTE KK/B 66-23 (22-6,14-4,18-10,12-3)

Egerszegi Zsebibabák: Szalai Szonja 30, Gerencsér Anna 18, Szőke Dorka 8, Cserkuti-Németh Liliána 6, Tatai Luca 2, Madár-Nyírő Zóra 1, Molnár Odett 1, Horváth Zselyke, Dominkó Zsófia, Paragi Borka. edző: Hersics Andrienn

Hersics Adrienn beszámolója:

-Az idei szezon első mérkőzésén a ZTE/B csapatával néztünk farkasszemet, az Eötvös iskola tornatermében. A tavalyi évben az előkészítőben szárnyakat bontó újonc csapatommal, már nagyon vártuk az első összecsapást, melyre a gyermek korosztályból 6 játékossal kiegészülve léptünk pályára. Most már az új játékszabályokkal, vagyis 4:4 elleni játékkal. Idősebb játékosainknak és főleg Szalai Szonja ponterősségének köszönhetően már a félidőben is jelentős különbségre tettünk szert! A kezdeti izgalmak levetkőzése után, egyesületünk legifjabb palántái is bátor szép megmozdulásokkal járultak hozzá a megérdemelt győzelemhez.

A mérkőzést megtisztelte Farkas Sándor is, akit ne kell bemutatni a zalaegerszegi kosárlabda szurkolóknak. 

2019. október 31 ZTE NKK

Következő mérkőzés
::
vs

Előző mérkőzés
Zsíros AK.
81
::
:
ZTE NKK
83
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#14 Kovács Georgina
#13 Ács Alexandra
#30 Péterfi Anna
#11 Kocsárdi Réka
#21 Jagodics Lilla
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#58 Jurkó Noémi
#10 Horváth Fruzsina
#7 Csalló Jázmin
#20 Szórád Anna
#15 Óházy Julianna
#0 Kiss Virág
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV