Javítani szeretnénk
2015. március 20.
A párharc második mérkőzése ingyenesen tekinthető meg!

Ma délután a második mérkőzés következik a DVTK Miskolc elleni páros csatában. Az első mérkőzést a piros-fehérek nyerték, hazai környezetben, de nem adtuk könnyen a bőrünket. Két negyede keresztül partiban voltunk, de megint  s fránya harmadik negyed bizonyult döntőnek  találkozón. Sam Mackay és Nagy Dóri is extrán dobott, főleg távolról,d e ez is kevés volt az üdvösséghez. A  mai találkozón mindenképpen szeretnénk javítani és kiegyenlíteni a negyeddöntőt. Természetesen ehhez nagyon jól kell játszanunk és jól is kell dobnunk. A lányok elszántak és harcra készek. Reményeink szerint egy pörgős és jó mérkőzésen legyőzzük majd a miskolciakat.

A mérkőzéssel kapcsolatos fontos információ, hogy a 17 órakor kezdődő találkozót a szurkolók ingyenesen tekinthetik meg. 

ZTE NKK – Aluinvent DVTK Miskolc

Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok 17.00

Jv: Cziffra Cs., Jakab L., Söjtöry T. (Bodrogváry)

Tegnap az is eldőlt, hogy az idei Magyar Kupa győztes Soproniak két nap alatt eldöntötték a Cegléd elleni negyeddöntő sorsát és kettős győzelemmel jutottak a elődöntőbe. A soproniak ellenfele a fináléba jutásért a Győr-PINKK párharc győztese lesz. A párharcban a Győr vezet 1-0.ra.

Pity 

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#13 Ács Alexandra
#11 Kocsárdi Réka
#20 Szórád Anna
#30 Péterfi Anna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#15 Óházy Julianna
#10 Horváth Fruzsina
#0 Kiss Virág
#21 Jagodics Lilla
#58 Jurkó Noémi
#14 Kovács Georgina
#7 Csalló Jázmin
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg