II. Joó Miklós Emléktorna
2017. december 14.

A Szombathelyi Sportiskola rendezésében került sor a címben említett rendezvényre, amelyen a rendezők meghívásának köszönhetően csapatunk is képviseltette magát. Az utolsó napokban sajnos számos sérülés és betegség miatt estek ki játékosok, így foghíjas kerettel, fiatalabb játékosokkal tudtunk csak kiállni a két mérkőzésre, de a lányok természetesen mindent megtettek a pályán a csapatért.

Kanizsai Vadmacskák SE – Zalaegerszegi KTE 84-52 (24-15, 22-10, 15-19, 23-8)

ZKTE: Gáll Janka (6/3), Bagó Linett (-), Csarankó Dorottya (4), Czigány Cintia (12), Horváth Fanni (19) Cserék: Horváth Fruzsina (8), Török Dorka (-), Török Kata (3/3). Edző: Rózsás Gábor.

Nem tudtuk megyei riválisunk junior játékosainak magassági és fizikai fölényét ellensúlyozni ezen a mérkőzésen, így nagy különbséggel is megérdemelten győztek le minket.

Oberwart Gunners - Zalaegerszegi KTE 72-67 (15-14, 20-19, 26-18, 11-16)

ZKTE: Gáll Janka (5), Csarankó Dorottya (10), Czigány Cintia (9), Horváth Fanni (21), Horváth Fruzsina (17) Cserék: Török Dorka (5/3), Bagó Linett (-), Török Kata (-). Edző: Rózsás Gábor.

Az osztrák csapatban 4 serdülő válogatott és sok egyéb ügyes kadett játékos került bevetésre, viszont ez egy korosztályban és így fizikálisan és magasságban is egy hozzánk hasonló csapat volt. Kiváló, sportszerű mérkőzést tudtunk játszani a kulturáltan kosárlabdázó osztrákokkal, végig fej-fej mellett haladt és felváltva vezetett a két csapat, s végül a valamivel szerencsésebb örülhetett.

Rózsás Gábor: - Köszönjük szépen a szervezőknek ezúton is a meghívást, jól éreztük magunkat a tornán, mindenki sokat tudott szerepelni, tét nélküli összecsapásokon próbálhattunk ki új dolgokat és még egy külföldi csapattal is megmérkőzhettünk. Minden csapatot és játékost csak dicséret illethet a sportszerű és lelkes játék miatt! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk minden kosárlabda barátnak!

2017. december 14. ZTE NKK 


 

Következő mérkőzés
::
vs

Előző mérkőzés
Zsíros AK.
81
::
:
ZTE NKK
83
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#13 Ács Alexandra
#15 Óházy Julianna
#30 Péterfi Anna
#0 Kiss Virág
#10 Horváth Fruzsina
#58 Jurkó Noémi
#21 Jagodics Lilla
#20 Szórád Anna
#7 Csalló Jázmin
#11 Kocsárdi Réka
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#14 Kovács Georgina
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV