tippmix
Igazi csapattá formálódtak az Egerszegi Zsebibabák
2018. június 29.

Évzáró családi nappal és táborral zárták a szezont a kenguru korosztály kosaras palántái.  Az idei évben korábbi játékosaink Hersics Adrienn és Czukor Tünde irányításával készültek hétről hétre a 2007-2009 évben született gyerekek. Az edzések a Petőfi iskolában és az Apáczai VMK-ban zajlottak. A lányok az edzéseken és a mérkőzéseken is egyre jobban összeszoktak és igazi csapatként küzdöttek, olykor a lányok, olykor a fiúk ellen. Sok szép győzelemnek örülhettünk az idény során, de voltak fájó vereségek is. Minden egyes kosárral közelebb kerültek a lányok a céljukhoz, hogy valódi közösséggé váljanak. 

Edzőink próbáltak mindenkinek lehetőséget biztosítani, hogy ne csak az edzéseken, de a mérkőzéseken is megmutathassák tehetségüket. Az elmúlt időszakban sokat fejlődtek a lányok, mind védekezésben mind támadásban és bátran álltak ki bárki ellen, akit a sorsolás eléjük sodort. 

A szezon végén az Apáczai VMK tornatermében évzáró családi kosárlabda party-t rendeztünk, ahol játékos vetélkedőkön, vérre menő szülő és gyermek mérkőzéseken és dobóversenyen hódolhattunk közös szenvedélyünknek, a kosárlabdának. 

Az iskolaév végén közel 30 gyermeknek nyári napközi jellegű kosárlabda tábort szerveztünk a Petőfi iskolában, Molnár Anita edző segítségével. Az egy hét alatt volt rengeteg kosárlabda, erőnléti és dobóedzés, de voltak remek programok is, mint a számháborúzás, vagy a Termálfürdő látogatás. A záró napon pedig megfordult a világ és a gyerekek mondhatták meg mit csináljanak az edzők. 

A fáradtság és az öröm volt látható a gyerekek arcán és a nyári szünet ellenére megígérték, hogy nem felejtenek el labdát ragadni és sűrűn látogatják majd a grundokat és szórják a kosarakat.

2018. június 29. ZKTE
 

Következő mérkőzés
NKE-CSATA
NKE-CSATA
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2019. február 23. 18.30

Budapest, Ludovika Aréna

Előző mérkőzés
ZTE NKK
81
::
:
PEAC-Pécs
91
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#15 Nadia Parker
#14 Kovács Georgina
#5 Horti Dóra
#11 Benke Sára
#7 Sigi Koizar
#13 Pusztai Petra
#10 Jurkó Noémi
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
#6 Gáspár-Szalay Virág
#12 Preisinger Boglárka
#8 Janis Ndiba
#9 Evanthia Maltsi
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics