Idén is csatlakoztunk az angyaljárathoz
2021. december 17.

Klubunk évek óta jó kapcsolatot ápol a Mozgássérültek és Fogyatékkal Élők Egyesületével, akik 2016 óta szervezik  adománygyűjtő akciójukat. Az Angyaljárat elnevezésű jótékonysági programhoz nagy szeretettel csatlakozott klubunk és vezetőink, valamint a játékosok is rengeteg adományt hoztak, hogy örömet szerezhessenek a hátrányos helyzetű és fogyatékkal élő embereknek. 

Csütörtökön délután az összegyűjtött adományokat a támogatókkal, adományozókkal együtt adtuk át a Zala Megyei Gondoskodás Egyesített Szociális Intézmény Napraforgó Otthona részére.

Tóth Ágnes az egyesület elnöke az ünnepélyes átadón megköszönte az adományozóknak a felajánlásokat. Idén négy szociális intézménybe vittek adományt melyek között volt pingpongasztal, hűtőszekrény, rádió, kerékpár, egészségügyi és tisztálkodószerek, papír-írószer, tartós élelmiszerek, édességcsomagok, különféle társas játékok. 

Klubunkat Bencze Tamás sportszakmai manager, a játékosok részéről pedig Kovács Georgina és Frindt Nikoletta képviselte. Takarókat, tartós élelmiszert, 3X1 kávét, könyveket, füzeteket, illatszereket, tisztálkodószereket és édességet vittünk a gondozottaknak. 

Az átadáson részt vett Németh Gábor, a településrész önkormányzati képviselője, aki először megköszönte az önzetlenséget, s azt, hogy a sportolók nemcsak teljesítményükkel, küzdeni akarásukkal mutatnak példát, hanem jószívűségükkel is.

A Mozgássérültek és Fogyatékkal Élők Egyesülete, klubunk, más sportklubok, vállalkozók és magánszemélyek felajánlásából több mint fél millió forint értékben adott át adományt a gondozottak számára. 

Az önzetlen felajánlást a gondozottak egy karácsonyi énekkel köszöntek meg, ami megható és egyben felemelő is volt a jelenlévők számára. 

2021. december 17. ZTE NKK

Következő mérkőzés
::
vs

Előző mérkőzés
Zsíros AK.
81
::
:
ZTE NKK
83
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#7 Csalló Jázmin
#14 Kovács Georgina
#0 Kiss Virág
#21 Jagodics Lilla
#11 Kocsárdi Réka
#30 Péterfi Anna
#58 Jurkó Noémi
#13 Ács Alexandra
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#10 Horváth Fruzsina
#15 Óházy Julianna
#20 Szórád Anna
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV