tippmix
Hosszú volt a szünet
2018. február 01.

A kenguru bajnokság 4. fordulóját Tapolcán rendezték. A Czukor Tünde és Hersics Adrienn vezette csapatunk ellenfele a házigazda Tapolcai Gazellák és a Körmendi Törpördögök voltak. 

Egerszegi Zsebibabák - Tapolcai Gazellák 21-63 (5-11, 3-24, 4-6, 9-22)

Az első meccsen érezhető volt a lányok mozgásán a sok kihagyás, hogy hosszú volt a téli szünet. A helyzetünket még az is megnehezítette, hogy 2 alapemberünk hiányzott a mérkőzésről betegség miatt. Bágyadtan kezdtünk és az ellenfél túlzottan is agresszív védekezése pedig teljesen megzavarta a támadó játékunkat, rengeteg ziccert és büntetőt hibázva. A védekezésben sem sikerült megtalálnunk önmagunkat, a tapolcai lányok egyik legjobbját nem tudtuk tartani, így bármeddig is játszottuk volna a mérkőzést akkor is ez az eredmény születik. 

Legjobb dobók: Jagodics Lilla 7 pont, Szakonyi-Nagy Virág 5 pont    

A második mérkőzésen a körmendiek következtek. 

Körmendi Törpördögök- Egerszegi Zsebibabák 74-28 (18-10, 17-10, 17-2, 22-6)

Tovább súlyosbította a helyzetünket, hogy az egyik alapemberünk Szakács Zsófia megsérült az első mérkőzésen és már nem tudta vállalni a játékot. ( Letörött egy csontdarab a sarkából, ezúton is mielőbbi gyógyulást kívánunk neki!) Így eléggé megfogyatkozva kezdtük el a második meccsünket, de már harcosabban. Azonban a körmendi fiúk kipihenten ugrottak neki lányainknak és sorra szerezték a gyorsindításokat. Próbáltunk felzárkózni, de a sok elhibázott helyzet miatt ez most nem igazán sikerült. 

Legjobb dobók: Jagodics Lilla 13 pont, Szakál Laura 6 pont 

Czukor Tünde:- Reméljük, hogy mielőbb visszatérünk a decemberi formánkhoz. Természetesen megyünk tovább, hogy sikerüljön újra győzelmet szereznünk.

2018. február 1. ZTE NKK
 

Következő mérkőzés
NKE-CSATA
NKE-CSATA
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2019. február 23. 18.30

Budapest, Ludovika Aréna

Előző mérkőzés
ZTE NKK
81
::
:
PEAC-Pécs
91
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#13 Pusztai Petra
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
#10 Jurkó Noémi
#5 Horti Dóra
#11 Benke Sára
#15 Nadia Parker
#6 Gáspár-Szalay Virág
#8 Janis Ndiba
#9 Evanthia Maltsi
#12 Preisinger Boglárka
#7 Sigi Koizar
#14 Kovács Georgina
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics