Horti Dórát és Dr. Békési Cypriánt is díjazta a szövetség
2020. január 21.

A Zala Megyei Kosárlabda Szövetség 29. alkalommal díjazta az elmúlt szezon legjobbjait.

Hagyományosan az Arany Bárány Hotel téli kertjében tartotta ünnepi évzáró, díjátadó ünnepségét a Zala Megyei Kosárlabda Szövetség. Az esemény házigazdája ezúttal is Bodrogi Csaba volt. A köszöntők sorát Balaicz Zoltán polgármester nyitotta, aki megköszönte a csapatok vezetőinek és a megyei szövetség munkatársainak, hogy Zalaegerszeg továbbra is a kosárlabda hazai fellegvára lehet. Az városvezető beszélt az Ostoros Károly csarnok megújításáról és a Dózsa iskola mellett épülő új tornacsarnokról, valamin az új multifunkciós sport és rendezvény csarnok tervezéséről. 

Bodnár Péter, az MKOSZ főtitkára sikeresnek nevezte a 2019-es esztendőt. Az idei évre az innovációt és az értékteremtést emelte ki. A szövetség székháza Budaörsre költözik és 5500nm-en próbálja szolgálni a sportág érdekeit. Egy régi álmot is megvalósítanak az új létesítményben, ahol a magyar kosárlabda történelem ereklyéi is helyet kapnak majd.

Dr. Villányi Antal a megyei szövetség elnöke értékelte az elmúlt évet, melyben a legnagyobb sikernek az 50. Göcsej kupa megrendezését tartatja.

A beszédeket követően átadták a 2019-es esztendő legjobbjainak járó elismeréseket. Csapatunkból ketten is elismerésben részesültek:

Az év legjobb női felnőtt játékosa: Szabó-Horti Dóra    

A „Kosárlabdáért Zala Megyében”: Dr. Békési Cyprián -csapatorvos

 

Az év legjobb férfi utánpótlás játékosa Simó Bence (Zalakerámia ZTE KKK) lett, a legjobb leány utánpótláskorú kosaras elismerését Baa Dominika (Kanizsai Vadmacskák SE) érdemelte ki.    Az év legjobb felnőtt férfi játékosa elismerést Andriy Agafonov (Zalakerámia ZTE KKK) kapta. Az év legjobb edzője címet Ambrus Péter (Zalakerámia ZTE KKK) kapta. A Megyei Bajnokság legjobb játékosa díjjal Mészáros Richárdot (Ricsilla Sport) jutalmazta a szövetség. 
A „Kosárlabdáért Zala Megyében” díjat rendhagyó módon egy cég és négy magánszemély kapta. A Forest Hungary Kft. mellett, a feljebb említett Dr. Békési Cypriánt, Gergály Gyulát, a ZTE egykori elnökét, Béres Sándort és Radics Andrást, nagykanizsai testnevelő tanárt és játékvezetőt részesített elismerésben a szövetség. 

Gratulálunk a díjazottaknak!

2020. január 21. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
::
vs

Előző mérkőzés
Zsíros AK.
81
::
:
ZTE NKK
83
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#30 Péterfi Anna
#14 Kovács Georgina
#58 Jurkó Noémi
#11 Kocsárdi Réka
#0 Kiss Virág
#15 Óházy Julianna
#13 Ács Alexandra
#10 Horváth Fruzsina
#7 Csalló Jázmin
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#21 Jagodics Lilla
#20 Szórád Anna
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV