Hiszek magunkban, hogy a kitűzött célt el tudjuk érni
2016. december 02.
Böröndy Viviennel beszálgettünk a Sopron meccs előtt

Vasárnap este a Sopron otthonában folytatódik a bajnokság csapatunk számára. Nehéz feladat a többszörös bajnok ellen játszani, de nem megoldhatatlan feladat. Folytatjuk sorozatunkat, amelyben a játékosaink vezetnek fel egy-egy mérkőzést. A sorban most Böröndy Vivien következik, nem véletlenül. 

Az idei ZTE NKK igazán ütös kics csapat lett. Milyennek érzed a csapatot, miylen a közösség, az új edző?

-Úgy gondolom, egy nagyon jó kis gárda lettünk, mind csapat szinten, mind közösségileg. Minden játékos tisztában van azzal, hogy mi is a szerepe a csapatban és úgy gondolom, akár meglepetésre is képesek vagyunk! Sokszor szoktunk a lányokkal csapatépítő programokat is csinálni, szeretünk együtt lenni. (legalábbis én velük, remélem ők is így vannak ezzel… )
Gáspi egy fiatalos, motivált, edző. Én személy szerint nagyon szeretek vele együtt dolgozni, tetszik az a felfogás, játékstílus, amit ő képvisel és amit szeretne, hogy a csapat játsszon. 

Jó szezonkezdetről beszélhetünk, de most jön a java: Sopron, PEAC, DVTK. erős csapatok ellen is erősek tudtok lenni?

-Igen, szerintem is elégedettek lehetünk az eddigi teljesítményünkkel, de az elkövetkezendő 3 meccs már a nehezebb kategóriába tartozik. Mindenképp szeretnénk jó meccseket játszani és persze győzni! Egyik mérkőzésre sem megyünk feltett kézzel, megpróbáljuk kihozni magunkból a maximumot és tudom, hogy lesz bennünk annyi, hogy a lehető legjobb formát adva képesek legyünk jó eredményt is elérni. De ezt csak akkor fog menni, ha egy emberként küzdünk és fegyelmezetten betartunk mindent, amit Gáspi kér tőlünk mind támadásban, mind védekezésben.

Az első a Sopron elleni találkozó lesz a sorban. Neked különleges a kötődésed a hűség városához. Mi ez és mit vársz a találkozótól?

-A Sopron idén is egy nagyon jó csapat, főleg ha megnézzük a játékosállományát. Azért úgy gondolom, hogy sokat köszönhetek nekik, hiszen ott nevelkedtem és játszottam 18 éves koromig és kaptam olyan alapokat, amik minőségileg nagyon fontosak egy játékos életében. Valamint Sopron ugye a szülővárosom, így hát teljesen más ott játszani vendégként,a családom és egy ismerős közönség előtt, mint más helyeken, ahova elutazunk a bajnokság során.  A találkozóról annyit, hogy nem lesz egyszerű dolgunk és természetesen megcirógatnánk az oroszlán bajszát, valamint ha úgy adódik ki is tépnénk azt!!! De, (ahogy azt előbb is említettem) ez maximális koncentrációt, akaratot és fegyelmet igényel. 

Te is felszabadultabban játszol idén és eredményesen is. Mit vársz idén magadtól és mit a csapattól?

- Azt várom az idei évtől, hogy minden taktikai utasításnak eleget tegyek és a legjobb teljesítményemet tudjam nyújtani a pályám töltött perceim alatt, valamint hasznos tagja legyek a csapatnak. Hiszek magunkban, hogy a kitűzött célt el tudjuk érni és bízom benne, hogy sikeres évünk lesz így együtt! 

A találkozót tehát vasárnap 18 órakor rendezik a Novomatic Arénában. A mérkőzést a Jakab László, Rácz Zsolt, Vida Béla (Farkas János) bírói hármas dirigálja majd. 

Hajrá lányok!

2016. december 3. ZTE NKK

 

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#13 Ács Alexandra
#21 Jagodics Lilla
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#7 Csalló Jázmin
#30 Péterfi Anna
#10 Horváth Fruzsina
#14 Kovács Georgina
#11 Kocsárdi Réka
#20 Szórád Anna
#0 Kiss Virág
#58 Jurkó Noémi
#15 Óházy Julianna
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg