tippmix
Hegedüs-Őri Györgyi novemberben folytatná a munkát a válogatottban
2018. június 22.

Június első hétvégéjén Franciaországban a székely Norbert által irányított felnőtt magyar válogatott. A három felkészülési mérkőzésen Hegedüs-Őri Györgyi is pályára lépett. A válogatott az elsőt (73-57) és a harmadikat (71-64) megnyertük, míg a másodikon (88-80) kikaptunk a házigazdáktól. Játékosunkat a közösségi oldalon értük el, ahol a mérkőzésekről, a csapatról, a hangulatról is érdeklődtünk:

- Kemény meccsek voltak. Ez a francia csapat minden poszton vert ránk 10kilót, emellé még fizikális kosárlabdát is játszottak. Ezzel néhol meg-meggyűlt a bajunk. Taktikailag igyekeztünk túljárni az eszükön, illetve nem hagyni, hogy a testi adottságaikat előnyükre tudják fordítani. Tanulságos mérkőzéseket játszottunk. Norbi a jövő csapatát szeretné felépíteni. Remélem pozitív benyomással bírtam az edzői stáb tagjaira.

Milyen volt a hangulat a csapatban?

-Kemény egy hónap volt, de megérte. Még akkor is, amikor menni alig tudtunk a fáradtságtól jó volt a hangulat. Jó kis társaság gyűlt össze. A legszebb része az volt, hogy nagyon hamar éreztük egymást és egy csapatként küzdöttünk mindvégig!

Volt-e szabadidőtök a meccsek mellett?

-Szabadidőnk sok nem volt ugyan, de az utolsó meccsünk előtti délelőtt edzés helyett elmentünk a francia óceánpartot megnézni. Az eső ugyan esett, de csodaszép volt.
Összességében egy nagyon jó lezárása volt ez a hónap a szezonnak. Remélem, folytathatom a válogatottal a munkát novemberben is

Ahogy Györgyi említette a válogatottra Novemberben már az Eb-selejtezők utolsó két fordulója vár. Az Európa-bajnoki selejtezősorozat ötödik fordulójában, november 16-án Albánia csapatával játszunk, a zárónapon, november 21-én pedig a százszázalékos oroszok vendége lesz Székely Norbert csapata. Jelenleg a második helyen áll a csoportjában a válogatott  három győzelemmel és egy vereséggel úgy, hogy kétszer legyőztük a második helyre esélyes litván válogatottat.

2018. június 22. ZTE NKK

Következő mérkőzés
NKE-CSATA
NKE-CSATA
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2019. február 23. 18.30

Budapest, Ludovika Aréna

Előző mérkőzés
ZTE NKK
81
::
:
PEAC-Pécs
91
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
#6 Gáspár-Szalay Virág
#12 Preisinger Boglárka
#15 Nadia Parker
#14 Kovács Georgina
#10 Jurkó Noémi
#9 Evanthia Maltsi
#13 Pusztai Petra
#8 Janis Ndiba
#5 Horti Dóra
#11 Benke Sára
#7 Sigi Koizar
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics