tippmix
Hegedüs-Őri Györgyi az Albánia elleni csapatban
2018. november 17.

Albánia ellen folytatja Európa-bajnoki selejtezősorozatát a felnőtt női válogatott. A sereghajtó ellen készülő keretbe Hegedüs-Őri Györgyi is meghívást kapott. Székely Norbert együttese Székesfehérváron készült a soron következő két mérkőzésére (Albánia, Oroszország). A szövetségi kapitány Györgyit a tiranai keretbe jelölte, így minden bizonnyal játékosunk pályára léphet a 17 órakor kezdődő selejtező mérkőzésen.

 A csapat pénteken utazott el a mérkőzés helyszínére és este még egy edzést vezényelt a lányoknak Székely Norbert.  A magyar válogatott a litvánok kétszeri legyőzésével, az oroszok elleni tisztes hazai helytállással megteremtette magának az esélyt a kvalifikációra. Az esélyek életben tartásáért ma minél több ponttal kell legyőzni Albániát. 

MAGYAR NŐI KOSÁRLABDA-VÁLOGATOTT KERETE
Barnai Judit (PEAC-Pécs), Dubei Debóra, Fegyverneky Zsófia, Határ Bernadett (mind Sopron Basket), Gereben Lívia, Studer Ágnes (mindkettő Atomerőmű KSC Szekszárd), Goree Cyesha (Reyer Venezia, olasz), Hegedűs-Őri Györgyi (ZTE NKK), Lelik Réka (NKE-Csata), Nagy Dóra, Raksányi Krisztina, Varga Zsófia (mind CMB Cargo-Uni Győr)

A találkozót a FIBA youtube csatornáján élőképes közvetítéssel követhetik. 

https://www.youtube.com/watch?v=_9LHQmN8dpk

2018. november 17. ZTE NKK 
 

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs

Bronzcsata

Előző mérkőzés
ZTE NKK
62
::
:
Sopron Basket
90
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#15 Nadia Parker
#11 Benke Sára
#9 Evanthia Maltsi
#8 Janis Ndiba
#12 Preisinger Boglárka
#6 Gáspár-Szalay Virág
#7 Sigi Koizar
#13 Pusztai Petra
#10 Jurkó Noémi
#14 Kovács Georgina
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
#5 Horti Dóra
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics