tippmix
Hegedüs-Őri Györgyi az Albánia elleni csapatban
2018. november 17.

Albánia ellen folytatja Európa-bajnoki selejtezősorozatát a felnőtt női válogatott. A sereghajtó ellen készülő keretbe Hegedüs-Őri Györgyi is meghívást kapott. Székely Norbert együttese Székesfehérváron készült a soron következő két mérkőzésére (Albánia, Oroszország). A szövetségi kapitány Györgyit a tiranai keretbe jelölte, így minden bizonnyal játékosunk pályára léphet a 17 órakor kezdődő selejtező mérkőzésen.

 A csapat pénteken utazott el a mérkőzés helyszínére és este még egy edzést vezényelt a lányoknak Székely Norbert.  A magyar válogatott a litvánok kétszeri legyőzésével, az oroszok elleni tisztes hazai helytállással megteremtette magának az esélyt a kvalifikációra. Az esélyek életben tartásáért ma minél több ponttal kell legyőzni Albániát. 

MAGYAR NŐI KOSÁRLABDA-VÁLOGATOTT KERETE
Barnai Judit (PEAC-Pécs), Dubei Debóra, Fegyverneky Zsófia, Határ Bernadett (mind Sopron Basket), Gereben Lívia, Studer Ágnes (mindkettő Atomerőmű KSC Szekszárd), Goree Cyesha (Reyer Venezia, olasz), Hegedűs-Őri Györgyi (ZTE NKK), Lelik Réka (NKE-Csata), Nagy Dóra, Raksányi Krisztina, Varga Zsófia (mind CMB Cargo-Uni Győr)

A találkozót a FIBA youtube csatornáján élőképes közvetítéssel követhetik. 

https://www.youtube.com/watch?v=_9LHQmN8dpk

2018. november 17. ZTE NKK 
 

Következő mérkőzés
::
vs

2018/2019 -es szezonban bronzérmes

a ZTE NKK

Előző mérkőzés
ZTE NKK
80
::
:
Uni Győr
60
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
Jurkó Noémi
Horti Dóra
Ács Alexandra
Preisinger Boglárka
Horváth Fruzsina
Kuttor Enikő
Janis Ndiba
Kovács Georgina
Csutorás Fanni
Nagy Dóra
Horváth Fanni
Dömötör Dorina
Török Kata
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics