Golffesztivál: a Koraszülöttmentőket támogattuk
2019. szeptember 07.

Csapatunk minden évben többször él a lehetőéggel, hogy valamilyen jótékony akcióhoz csatlakozzon. Így tettünk most is, amikor Katona György meghívásának tettünk eleget és részt vettünk a Zala Springs Jótékonysági Golf fesztiválon Kehidakustányban. A háromnapos jótékonysági rendezvény (aug. 30-szept. 1.) a Zalaegerszegi Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítványnak volt hivatott adományokat gyűjteni. Az alapítvány régóta dédelgetett álma, hogy egy szabadtéri rehabilitációs parkot hozzon létre. Az akcióhoz, aukcióhoz sok egyesület, szervezet csatlakozott és a három nap alatt közel 2 millió forint gyűlt össze. 

Csapatunkat Horváth Zsófia másodedző, Horti Dóra csapatkapitányunk és kislánya Eszti, Nagy Dóra, valamint Jurkó Noémi képviselte. Egy dedikált labdát vittünk, amelynek aukciós értéke reményeink szerint hozzájárul az alapítvány céljainak megvalósításához.  A beszámolók alapján jól érezték magukat a lányok és amellett, hogy egy különleges sportnak, a golfnak az alapütéseibe is belekóstolhattak, és még egy ki-ki partit is játszottak a Zalaszám ZAC atlétáival, köztük Szűcs Valdóval. 

A három napos jótékonysági fesztiválon volt éjszakai játék, gyermekeknek szánt program, golfverseny, gálavacsora és a napokat zenés part zárta. 


 

2019. szeptember 6. ZTE NKK

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#20 Szórád Anna
#11 Kocsárdi Réka
#7 Csalló Jázmin
#21 Jagodics Lilla
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#14 Kovács Georgina
#15 Óházy Julianna
#13 Ács Alexandra
#30 Péterfi Anna
#10 Horváth Fruzsina
#0 Kiss Virág
#58 Jurkó Noémi
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg