tippmix

Formálódik a csapatunk, már teljes kerettel készülhetünk
2019. szeptember 04.

Egy hónapja készül csapatunk az új edző Molnár József irányításával, aki Gáspár Dávidtól vette át a kispadot. A magyar keret- Horti Dóra, Csutorás Fanni, Nagy Dóra, Kuttor Enikő, Kovács Georgina, Preisinger Boglárka, Jurkó Noémi, Dömötör Dorina-, fiatalokkal kiegészülve komoly edzésmunkát végzett az elmúlt hetekben.

- Végigdolgoztuk az elmúlt négy hetet, ami nagyon kemény munka volt. Nagyrészt erőnléti edzéseink voltak, de természetesen a labdás foglalkozások sem maradtak el ebben az időszakban. Elkezdtünk a játékainkon is dolgozni, beleértve a támadást és a védekezést is, valamint azt a szisztémát, amit szeretnék megvalósítani a csapattal. Összességében nagyon keményen dolgoztak a lányok- foglalta össze az elmúlt hónapot Molnár József vezetőedző.

Hétfőn a légiósok is megérkeztek, aki közül ketten már ismerősek a zalai közönségnek. A holland Janis Ndiba, a tavalyi bronzérmes csapat hasznos tagja volt és nagy fegyvertény az ő megtartása. Az amerikai Kirby Burkholder már egyszer letette a névjegyét Zalaegerszegen, most egy Diósgyőri kitérő s egy komoly sérülés után tér vissza Magyarországra. A két másik légiós a bosnyák, korábban a Celjében játszó, Andjela Delic (hátvéd) és az amerikai Keyona Hayes (center), még nem szerepelt a magyar bajnokságban.

Kíváncsiak voltunk, hogy az új vezetőedzőnk hogy érzi magát egy hónap távlatában:

- Nagyon jól érzem magam, jó hangulatú edzéseik voltak mér a legelejétől. Volt egy-kettő csapatépítő összetartás is, amik szintén nagyon jól sikerültek. Én úgy látom, hogy elkezdte mindenki látni és megtalálni a helyét a csapatban. Rend van az öltözőben és rend van a fejekben is. Megérkeztek a légiósok is és a beszélgetések és a információk alapján illeszkedni fognak a játékunkba.

Csapatunk ma 17 órától a PEAC Pécs ellen játsza első felkészülési mérkőzést, melynek kapcsán a vezetőedzőnket a találkozóval kapcsolatos várakozásairól kérdeztük:  

- Egy kicsit vakon megyünk bele a mérkőzésbe, de szeretnénk saját magunkra koncentrálni. A fáradtság valószínűleg ott lesz a lábakban és a kezekben, de ez természetes, hiszen még végzünk alapozó edzéseket. Egy jó meccset szeretnénk játszani, a figurákat, amiket elsajátítottunk, szeretnénk megvalósítani, gyakorolni meccsszituációban. Kíváncsi leszek, hogy a játékosok egyénileg mire lesznek képesek mérkőzés helyzetben, nyomás alatt. 

Együttesünk szeptember 7-én viszonozza majd a pécsiek látogatását. 

2019. szeptember 4. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
::
vs
Előző mérkőzés
PINKK Pécsi 424
85
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#4 Miljana Dzombeta
#14 Horváth Fanni
#12 Szabó Kinga
#16 Kulcsár Bianka
#5 Németh Kincső
#3 Szabó Petra
#9 Úr Boglárka
#15 Deanna Tuchscherer
#8 Dömötör Dorina
#11 Horváth Fruzsina
#13 Chroméj Hajnalka
#10 Mányoky Judit
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV