tippmix
Formálódik a csapatunk, már teljes kerettel készülhetünk
2019. szeptember 04.

Egy hónapja készül csapatunk az új edző Molnár József irányításával, aki Gáspár Dávidtól vette át a kispadot. A magyar keret- Horti Dóra, Csutorás Fanni, Nagy Dóra, Kuttor Enikő, Kovács Georgina, Preisinger Boglárka, Jurkó Noémi, Dömötör Dorina-, fiatalokkal kiegészülve komoly edzésmunkát végzett az elmúlt hetekben.

- Végigdolgoztuk az elmúlt négy hetet, ami nagyon kemény munka volt. Nagyrészt erőnléti edzéseink voltak, de természetesen a labdás foglalkozások sem maradtak el ebben az időszakban. Elkezdtünk a játékainkon is dolgozni, beleértve a támadást és a védekezést is, valamint azt a szisztémát, amit szeretnék megvalósítani a csapattal. Összességében nagyon keményen dolgoztak a lányok- foglalta össze az elmúlt hónapot Molnár József vezetőedző.

Hétfőn a légiósok is megérkeztek, aki közül ketten már ismerősek a zalai közönségnek. A holland Janis Ndiba, a tavalyi bronzérmes csapat hasznos tagja volt és nagy fegyvertény az ő megtartása. Az amerikai Kirby Burkholder már egyszer letette a névjegyét Zalaegerszegen, most egy Diósgyőri kitérő s egy komoly sérülés után tér vissza Magyarországra. A két másik légiós a bosnyák, korábban a Celjében játszó, Andjela Delic (hátvéd) és az amerikai Keyona Hayes (center), még nem szerepelt a magyar bajnokságban.

Kíváncsiak voltunk, hogy az új vezetőedzőnk hogy érzi magát egy hónap távlatában:

- Nagyon jól érzem magam, jó hangulatú edzéseik voltak mér a legelejétől. Volt egy-kettő csapatépítő összetartás is, amik szintén nagyon jól sikerültek. Én úgy látom, hogy elkezdte mindenki látni és megtalálni a helyét a csapatban. Rend van az öltözőben és rend van a fejekben is. Megérkeztek a légiósok is és a beszélgetések és a információk alapján illeszkedni fognak a játékunkba.

Csapatunk ma 17 órától a PEAC Pécs ellen játsza első felkészülési mérkőzést, melynek kapcsán a vezetőedzőnket a találkozóval kapcsolatos várakozásairól kérdeztük:  

- Egy kicsit vakon megyünk bele a mérkőzésbe, de szeretnénk saját magunkra koncentrálni. A fáradtság valószínűleg ott lesz a lábakban és a kezekben, de ez természetes, hiszen még végzünk alapozó edzéseket. Egy jó meccset szeretnénk játszani, a figurákat, amiket elsajátítottunk, szeretnénk megvalósítani, gyakorolni meccsszituációban. Kíváncsi leszek, hogy a játékosok egyénileg mire lesznek képesek mérkőzés helyzetben, nyomás alatt. 

Együttesünk szeptember 7-én viszonozza majd a pécsiek látogatását. 

2019. szeptember 4. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
::
vs

Maradj otthon!

Várjuk a 2020-2021-es szezont!

Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
Jurkó Noémi
Horti Dóra
Andjela Delic
Nagy Dóra
Horváth Fanni
Kuttor Enikő
Dömötör Dorina
Janis Ndiba
Kirby Burkholder
Horváth Fruzsina
Kovács Georgina
Preisinger Boglárka
Keyona Hayes
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV