tippmix
Felvesszük a kesztyűt!
2018. november 02.

Vasárnap délután a tavalyi ezüstérmes Atomerőmű KSC Szekszárd csapatát fogadjuk. A vendégek idén is a bajnokság egyik legerősebb csapatának számítanak. Zeljko Djokic együttese nagyon komplex, mivel védekezésben és támadásban is olyan repertoárral rendelkeznek, ami minden csapatnak feladja a leckét. Agresszíven védekeznek és gyors támadásokkal próbálnak előnybe kerülni. Egyszóval j csapattal találkozunk. 

Mi viszont felvesszük a kesztyűt! Szeretnénk határozott, kemény védekezés kezdeni és haza pályán megmutatni, mire vagyunk képesek. Ehhez nagy koncentráció szükséges és természetesen támadásban is pontosnak kell lennünk. 

Egy hónap kihagyás után az MTK ellen már játszott Pusztai Petra és szeretne hasznos tagja lenni a csapatnak a Szekszárd ellen is. Petra védekezésben és támadásban is nagy segítségünkre lehet! A KSC elleni mérkőzés előtt beszélgettünk fiatal játékosunkkal:

 

 

A találkozó vasárnap 17 órakor kezdődik és a Tőzsér Dénes Kelemen, Boros Tamás, Minár László Balázs (Bogárdi János) bírói hármas vezeti. 

2018. november 2. ZTE NKK

Következő mérkőzés
PINKK Pécsi 424
PINKK Pécsi 424
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2019. január 26. 18.00

Kozármisleny Sportcsarnok

Előző mérkőzés
ZTE NKK
75
::
:
Uni Győr
69
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#8 Janis Ndiba
#7 Sigi Koizar
#5 Horti Dóra
#9 Evanthia Maltsi
#13 Pusztai Petra
#11 Benke Sára
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
#12 Preisinger Boglárka
#14 Kovács Georgina
#10 Jurkó Noémi
#15 Nadia Parker
#6 Gáspár-Szalay Virág
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics