tippmix
Felvesszük a kesztyűt!
2018. november 02.

Vasárnap délután a tavalyi ezüstérmes Atomerőmű KSC Szekszárd csapatát fogadjuk. A vendégek idén is a bajnokság egyik legerősebb csapatának számítanak. Zeljko Djokic együttese nagyon komplex, mivel védekezésben és támadásban is olyan repertoárral rendelkeznek, ami minden csapatnak feladja a leckét. Agresszíven védekeznek és gyors támadásokkal próbálnak előnybe kerülni. Egyszóval j csapattal találkozunk. 

Mi viszont felvesszük a kesztyűt! Szeretnénk határozott, kemény védekezés kezdeni és haza pályán megmutatni, mire vagyunk képesek. Ehhez nagy koncentráció szükséges és természetesen támadásban is pontosnak kell lennünk. 

Egy hónap kihagyás után az MTK ellen már játszott Pusztai Petra és szeretne hasznos tagja lenni a csapatnak a Szekszárd ellen is. Petra védekezésben és támadásban is nagy segítségünkre lehet! A KSC elleni mérkőzés előtt beszélgettünk fiatal játékosunkkal:

 

 

A találkozó vasárnap 17 órakor kezdődik és a Tőzsér Dénes Kelemen, Boros Tamás, Minár László Balázs (Bogárdi János) bírói hármas vezeti. 

2018. november 2. ZTE NKK

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs

Bronzcsata

Előző mérkőzés
ZTE NKK
62
::
:
Sopron Basket
90
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#15 Nadia Parker
#11 Benke Sára
#9 Evanthia Maltsi
#8 Janis Ndiba
#12 Preisinger Boglárka
#6 Gáspár-Szalay Virág
#7 Sigi Koizar
#13 Pusztai Petra
#10 Jurkó Noémi
#14 Kovács Georgina
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
#5 Horti Dóra
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics