Felvesszük a kesztyűt!
2018. november 02.

Vasárnap délután a tavalyi ezüstérmes Atomerőmű KSC Szekszárd csapatát fogadjuk. A vendégek idén is a bajnokság egyik legerősebb csapatának számítanak. Zeljko Djokic együttese nagyon komplex, mivel védekezésben és támadásban is olyan repertoárral rendelkeznek, ami minden csapatnak feladja a leckét. Agresszíven védekeznek és gyors támadásokkal próbálnak előnybe kerülni. Egyszóval j csapattal találkozunk. 

Mi viszont felvesszük a kesztyűt! Szeretnénk határozott, kemény védekezés kezdeni és haza pályán megmutatni, mire vagyunk képesek. Ehhez nagy koncentráció szükséges és természetesen támadásban is pontosnak kell lennünk. 

Egy hónap kihagyás után az MTK ellen már játszott Pusztai Petra és szeretne hasznos tagja lenni a csapatnak a Szekszárd ellen is. Petra védekezésben és támadásban is nagy segítségünkre lehet! A KSC elleni mérkőzés előtt beszélgettünk fiatal játékosunkkal:

 

 

A találkozó vasárnap 17 órakor kezdődik és a Tőzsér Dénes Kelemen, Boros Tamás, Minár László Balázs (Bogárdi János) bírói hármas vezeti. 

2018. november 2. ZTE NKK

Következő mérkőzés
::
vs

Előző mérkőzés
Zsíros AK.
81
::
:
ZTE NKK
83
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#7 Csalló Jázmin
#10 Horváth Fruzsina
#13 Ács Alexandra
#15 Óházy Julianna
#0 Kiss Virág
#20 Szórád Anna
#21 Jagodics Lilla
#11 Kocsárdi Réka
#14 Kovács Georgina
#30 Péterfi Anna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#58 Jurkó Noémi
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV