tippmix
Felfügesztette a szövetség a bajnokságot
2020. március 13.

A szövetség közleménye:

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége Magyarország Kormányának 2020. március 11-én hozott rendeletével összhangban értesítette tagszervezeteit a mérkőzések nézők nélkül történő megszervezésének feltételeiről.
 
Az MKOSZ részére a tagszervezeteinktől mai napon beérkezett írásbeli nyilatkozatok alapján egyértelművé vált, hogy a kosárlabda versenyrendszer mérkőzéseinek túlnyomó többsége a kormányrendeletnek megfelelő feltételekkel sem bonyolítható le a sportolók, sportszakemberek védelme, illetve a sportlétesítmények, iskolai tornatermek bezárása okán.
 
Mivel jelen körülmények között értékelhető versenyrendszer nem üzemeltethető, az MKOSZ 2020. március 14-én 00.00 órától korosztályra való tekintet nélkül minden versenyrendszerét felfüggeszti!
 
A 2019/2020-as szezonnal kapcsolatos végső döntést az MKOSZ Elnöksége a 2020. március 17-én 13.00-tól tartandó, az NB I. A csoportos sportszervezetek vezetőivel közösen megrendezendő rendkívüli ülésén hozza meg!

Bodnár Péter - MKOSZ főtitkár

A szövetség közleményét megelőzően levelet küldtünk, melyben leírtuk, hogy klubunk vezetése úgy döntött, hogy nem utazik el a szombati mérkőzésre, alább olvasható az MKOSZ-nek írtlevelünk:

Tisztelt Főtitkár Úr! Tisztelt Versenyiroda!

A kialakult helyzetre való tekintettel a ZTE NKK csapata nem utazik el a 2020.03.14-i Vasas Akadémia elleni bajnoki mérkőzésére Budapestre!

Tóth László - ügyvezető
 

2020. március 13. ZTE NKK

Következő mérkőzés
::
vs

Maradj otthon!

Várjuk a 2020-2021-es szezont!

Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
Kirby Burkholder
Horti Dóra
Preisinger Boglárka
Jurkó Noémi
Dömötör Dorina
Nagy Dóra
Andjela Delic
Kovács Georgina
Horváth Fanni
Keyona Hayes
Horváth Fruzsina
Kuttor Enikő
Janis Ndiba
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV