Egy kicsit több tűz kellett volna
2018. április 06.

Az amatőr bajnokságban a ZTE NKK II csapata újabb két mérkőzést játszott. Húsvét előtt a Nyregyháza látogatott Zalaegerszegre.

ZTE NKK II. - Nyíregyházi Kosársuli 55-69 (20-18, 10-23, 13-13, 12-15)

Zalaegerszeg, Ostoros Csarnok

Játékvezetők: Benedek Zoltán, Lovas Péter

ZTE NKK II.: Kovács C. 8, Preisinger 6, Vincze 15, Hersics 18, Liska 8, csere: Czigány -, Ujhelyi -, edző: Horváth Zsófia

Nyíregyházi Kosársuli: Borza 8, Karakó 3, Papp 21, Hidas 4, Fekete 9, csere: Farkasinszki 8, Simoncsik 0, Takács 12, Mátyás 0, Ványi 2, Bíró 2

Jól kezdtük a mérkőzést, magasabb energiaszinten voltunk, mint általában és így fej-fej mellett haladtunk az ellenféllel. Sajnos ez  a 15. percig volt csak így és ezután kicsit állva hagytak minket a nyíregyháziak. A harmadik és negyedik negyedben ismét kiegyensúlyozott volt, de  megint csak futottunk az eredmény után, amit nem tudtunk sajnos ledolgozni. 

Sajnos a kispadunk is kicsit rövid volt és plusz 1-2 egészséges emberrel jobban partiban lehettünk volna, hiszen kezdő ötünk minden tagja többmint 33 percet játszott és ezzel a terheléssel már a meccs végén nem tudtunk pluszt hozni.

Horváth Zsófia:- Továbbra sem tudunk mindig átlépni az saját árnyékunkon és ezért többen is saját szintjük alatt teljesítenek. A védekezésünk bár javul, de igazán jól csak akkor fog működni, ha az 5 ember, aki a pályán van együtt, azonos agresszivitás szinten dolgozik! Ettől függetlenül megint azt kell mondanom voltak kiemelkedő teljesítmények és ez biztató! Remélem, egyre többen csatlakoznak és fejlődünk lépésről, lépésre!

Szerdán a DVTK ellen folytattuk a rájátszást. 

ZTE NKK II. - DVTK 57-81 (9-24, 12-25, 22-11, 14-21)

Zalaegerszeg, Ostoros Csarnok

Játékvezetők: Horváth Alajos, Szalai Zsolt

ZTE NKK II.: Kovács C. 15, Preisinger 12, Vincze 12, Hersics 4, Liska 10, csere: Kaj  -, Bagó -, Czigány -, Ujhelyi -, Lang 4, edző: Horváth Zsófia

DVTK: Kovács 4, Vörösházi 14, Frindt 8, Sikora 17, Arad 18, csere: Halász 8, Zakár 4, Eperjesi 8, Nagy-, 

Minősíthetetlenül kezdtük a mérkőzést és ez alkalommal, ezzel meg is pecsételtük a sorsunkat.
Az első két negyedben nem tudtunk szinte semmilyen ellenállást kifejteni az ellenfélre. Üres ziccereket kaptunk, dekoncentráltan védekeztünk és támadásban sem sikerült megtalálnunk a jó ritmust. Ezen a napon a kialakított helyzetek sem estek  úgy be, ahogy kellett volna, de ez a ritmustalanságból is adódik. A második félidőben egy teljesen más arcunkat mutattuk és egészen nagy fölénnyel nyertük meg ezt a negyedet és belátható távolságba is kerültünk. Teljesen más képet mutattunk a második félidőben, mint az elsőben, de ez sem lehetett elég a diósgyőri gárda ellen. 

Horváth Zsófia: -Ilyen lélektelenül és dekoncentráltan nem lehet kosárlabdázni! Nagyon elégedetlen vagyok emiatt a meccs miatt. Már sokadszorra kapunk ki olyan meccsen, ami nyerhető lenne. De ami ezen felül még szomorúbb, hogy sportolóhoz nem illően megyünk ki a pályára, mindenféleképpen hangsúlyozom, hogy tisztelet a kivételnek! Nagyon bízom benne, hogy sokakban a bizonyítás vágy forr a visszavágó előtt!

Folytatás szombaton, Miskolcon a DVTK ellen. 

2018. április 6. ZTE NKK

Következő mérkőzés
::
vs

Előző mérkőzés
Zsíros AK.
81
::
:
ZTE NKK
83
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#13 Ács Alexandra
#15 Óházy Julianna
#30 Péterfi Anna
#0 Kiss Virág
#10 Horváth Fruzsina
#58 Jurkó Noémi
#21 Jagodics Lilla
#20 Szórád Anna
#7 Csalló Jázmin
#11 Kocsárdi Réka
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#14 Kovács Georgina
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV