tippmix
Célunk az újabb bravúrgyőzelem!
2018. február 03.

A 16. forduló következik a bajnokság alapszakaszában, ami számunkra egy vérbeli rangadót hoz. Idegenben lépünk pályára a PEAC Pécs ellen. Idehaza sikerült őket nagy csatában legyőznünk, most ennél sokkal több kell. Mondjuk ezt azért, mert a PEAC remek formában van és sorra gyűjti győzelmeit. Gáspár Dávid kemény és szoros meccsre számít Pécsen:

- Mindkét együttes ugyanazért a pozícióért hajt. Mi szeretnénk megtartani remek helyünket, míg a pécsiek elénk szeretnének kerülni. Kimondhatjuk a forduló rangadóját vívjuk ma este. Felkészültük a mérkőzésre, kielemeztük a hazaiak játékát és a célunk, hogy meglepetést okozzunk. Jó védekezés kell és persze a támadásban is koncentrálnunk kell. 

A csapatban mindenki egészséges és örömünkre Vincze Virág is a csapattal edz, bokasérülése után. 

A mérkőzés előtt Garai Gáborral, csapatunk buszsofőrével beszélgettünk. Gábor hosszú ideig kosárlabdázott és Török Róbert technikai vezetőnkkel együtt serdülő és diákolimpia bajnoki címeket gyűjtöttek. Természetesen ő is győzelmet vár a lányoktól:

A 18 órakor kezdődő találkozón a Fodor Attila, Válé Flórián, Csabai-Kaskötő Brigitta (Bernáth András) bírói hármas dirigál majd. 

2018. február 3. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
NKE-CSATA
NKE-CSATA
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2019. február 23. 18.30

Budapest, Ludovika Aréna

Előző mérkőzés
ZTE NKK
81
::
:
PEAC-Pécs
91
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#8 Janis Ndiba
#15 Nadia Parker
#10 Jurkó Noémi
#7 Sigi Koizar
#5 Horti Dóra
#13 Pusztai Petra
#9 Evanthia Maltsi
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
#11 Benke Sára
#14 Kovács Georgina
#12 Preisinger Boglárka
#6 Gáspár-Szalay Virág
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics