Célunk az újabb bravúrgyőzelem!
2018. február 03.

A 16. forduló következik a bajnokság alapszakaszában, ami számunkra egy vérbeli rangadót hoz. Idegenben lépünk pályára a PEAC Pécs ellen. Idehaza sikerült őket nagy csatában legyőznünk, most ennél sokkal több kell. Mondjuk ezt azért, mert a PEAC remek formában van és sorra gyűjti győzelmeit. Gáspár Dávid kemény és szoros meccsre számít Pécsen:

- Mindkét együttes ugyanazért a pozícióért hajt. Mi szeretnénk megtartani remek helyünket, míg a pécsiek elénk szeretnének kerülni. Kimondhatjuk a forduló rangadóját vívjuk ma este. Felkészültük a mérkőzésre, kielemeztük a hazaiak játékát és a célunk, hogy meglepetést okozzunk. Jó védekezés kell és persze a támadásban is koncentrálnunk kell. 

A csapatban mindenki egészséges és örömünkre Vincze Virág is a csapattal edz, bokasérülése után. 

A mérkőzés előtt Garai Gáborral, csapatunk buszsofőrével beszélgettünk. Gábor hosszú ideig kosárlabdázott és Török Róbert technikai vezetőnkkel együtt serdülő és diákolimpia bajnoki címeket gyűjtöttek. Természetesen ő is győzelmet vár a lányoktól:

A 18 órakor kezdődő találkozón a Fodor Attila, Válé Flórián, Csabai-Kaskötő Brigitta (Bernáth András) bírói hármas dirigál majd. 

2018. február 3. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#11 Kocsárdi Réka
#13 Ács Alexandra
#15 Óházy Julianna
#7 Csalló Jázmin
#30 Péterfi Anna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#0 Kiss Virág
#14 Kovács Georgina
#21 Jagodics Lilla
#10 Horváth Fruzsina
#58 Jurkó Noémi
#20 Szórád Anna
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg