Cél a legjobb nyolc
2017. március 01.

A leány junior bajnokságban csapatunk a Szolnok otthonában is nyerni tudott, így veretlenül végzett a rájátszás zöld csoportjának az élén. 

Szolnoki MÁV SE - Zalaegerszegi KTE 64-69 (8-27, 21-16, 17-7, 18-19) 

Szolnok, Leány Junior bajnokság, Zöld csoport

ZKTE: Kovács G. 15/3, Vincze 19/9, Gaál 18/6, Dömötör D. 6/6, Csarankó 4, Preisinger 7/3, Lang -, edző: Gáspár-Szalay Virág 

Két junior hiányzóval vágott neki az utolsó rájátszásbeli mérkőzésének a ZKTE junior csapata. Gáspár –Szalay Virág edző azt kérte a lányoktól, hogy függetlenítsenek el attól, hogy ennek a meccsnek már nincs tétje, ezzel tiszteljük meg ellenfelünket, és a saját elvégzett munkánkat is. Az edzői kérést maximálisan teljesítették a lányok és az első  negyedet 4/5 triplamutatóval, 8-27-re megnyerték! Ezután a Szolnok emberfogásra váltott és két negyed alatt visszajöttek a meccsbe, de egy koncentrált hajrával,  jó döntéseket hozva, pontos dobásokkal tartották meg előnyünket a lányok. 

Gáspár-Szalay Virág: - Azt gondolom, ha ilyen csapatjátékot mutatunk bárkit le tudunk gyűrni! Nagyon büszkék vagyunk a lányokra, az eddigi teljesítményért, biztos vagyok benne, hogy még nincs vége a menetelésünknek! Örülök,  hogy az eddig kevesebbet játszó Lang Vera stabil védekezésével, jól szállt be a játékba!  De tényleg mindenkit kiemelhetnék, mert mindenki valamelyik (vagy több) mutatóban extrát nyújtott! A Szolnoknak is gratulálunk, köszönjük ezeket a kemény, de nagyon sportszerű meccseket!

Junior csapatunk hat mérkőzésből hatot megnyerve veretlenül jutott  tovább a keresztjátékba,  ahol a Kecskemét ellen két  meccsen dől el, hogy ott lehetünk-e a legjobb 8-ban! Az első mérkőzés március 2-án 14.30-kor Zalaegerszegen rendezik. 

Fotók: Németh Renáta 

Videó: Gaál Róbert

Szép volt lányok!

2017. március 1. ZTE NKK

Következő mérkőzés
::
vs

Előző mérkőzés
Zsíros AK.
81
::
:
ZTE NKK
83
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#20 Szórád Anna
#13 Ács Alexandra
#58 Jurkó Noémi
#11 Kocsárdi Réka
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#10 Horváth Fruzsina
#0 Kiss Virág
#30 Péterfi Anna
#21 Jagodics Lilla
#15 Óházy Julianna
#7 Csalló Jázmin
#14 Kovács Georgina
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV