Bajnoki főpróbát tartottuk Celjében
2019. szeptember 22.

A bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzését játszotta csapatunk a szlovén Celje vendégeként. 

KK Cinkara Celje –ZTE NKK 82-80 (21-26, 16-17, 25-22, 20-15)

Molnár József helyszíni beszámolója szerint a hazaiak nagyon nagy lendülettel és agresszíven kezdték a találkozót. Csapatunknak sikerült felvenni ezt a dinamikus játékot és azt a fajta játékszituációt is megízlelhettük, amikor folyamatosan nyomás alá helyezik a labdafelhozatalt.  A lányok az első negyedet megnyerték és a folytatásban is irányították a találkozót.

A nagyszünetre hétpontos előnnyel mehettünk (37-43). A fordulás után már 10 ponttal is vezettünk, amikor már látszottak a fáradtság jelei csapatunkon, hiszen olyan ritmust diktáltak a hazaiak, amihez nem voltunk hozzászokva. A záró negyednek még kétpontos vezetéssel mentünk neki, de a Celje még rá tudott tenni egy lapáttal és megfordította a mérkőzést. A végére egy ki-ki mérkőzés alakult ki, ahol az utolsó másodpercekben még volt esélyünk a fordításra, de a dobásunk kimaradt és a lepattanót nem tudtuk összeszedni így, ha minimális különbséggel, de a Celje nyerte a mérkőzést. 

- Remek mérkőzést játszottunk a szlovénekkel, ahol a csapatomnak egy magasabb ritmusban kellett kosárlabdázni, mint amit itthon megszoktunk. Jól dobtunk és jól alkalmazkodtunk ellenfelünk stílusához. Persze voltak hibáink, amiket majd a szezonrajtig megpróbálunk kijavítani. Összességében pozitív volt ez a találkozó, amit a bajnoki főpróbának tökéletesen beillett-értékelt vezetőedzőnk. 

Csapatunk a héten már bajnoki üzemmódban edz és készül a szeptember 28-i Szekszárd elleni szezonnyitó mérkőzésre. 

2019. szeptember 22. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
::
vs

Előző mérkőzés
Zsíros AK.
81
::
:
ZTE NKK
83
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#30 Péterfi Anna
#7 Csalló Jázmin
#58 Jurkó Noémi
#11 Kocsárdi Réka
#20 Szórád Anna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#15 Óházy Julianna
#14 Kovács Georgina
#0 Kiss Virág
#21 Jagodics Lilla
#10 Horváth Fruzsina
#13 Ács Alexandra
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV