Az utolsó idei bajnoki...
2014. december 13.
A PEAC Pécs érkezik.

Az utolsó idei bajnokira készül csapatunk szombaton 16.30-tól a Peac Pécs ellen. Egy remekül összerakott együttes érkezik, hozzánk, Dokic mester vezetésével. Kiváló légiósaik vannak, kiegészülve magar tehetségekkel. Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, de nem lehetetlen küldetés. A csapat segyítségére lehet Anni Makitalo is, aki a szezon elején érkezet csapatunkhoz. 

Hogy kerültél Magyarországra, Zalaegerszegre?

- Az utolsó két szezonban, Finnországban játszottam, de szerettem volna kipróbálni magam más európai csapatnál is. A barátom egy magyar csapattal, Kaposvárhoz szerződött,  és én is Magyarországra jöttem. Szerencsésnek érzem magam, hogy sikerült nekem is itt elhelyezkednem és csapatot találnom.  

Hogy tetszik a ZTE NKK? 

- A kosárlabda Magyarországon nagyon jó. Örülök, hogy a ZTE NKK-ban játszhatom, jól érzem itt magam. Itt más a szerepem, mint az utolsó csapatomban (Catz, Finnország), de azt hiszem, hogy ez az időszak felkészít arra, hogy jobb játékos lehessek. A csapatunk nagyon jó, és tehetséges lányok alkotják. J a csapategység és azt hiszem, bárki ellen fel tudjuk venni a harcot és győzni tudunk. Hálás vagyok a csapattársaimnak, akik mind szintén segítőkészek és remek emberek.

Mit csinálsz a szabadidődben? 

A szabadidőmben a barátommal töltöm az időt, Kaposváron. Emellett levelezőn (online) tanulok egy egyetemen (nemzetközi üzlet). HA időm engedi ökölvívó leckéket veszek (igazán keményen és jó móka!) és a télen szeretem a hódeszkázást.

Ani elmondta még, hogy nagyon kemény mérkőzésre számít, ahol a pillanatnyi forma is dönthet. A PEAC hét közben az európai kupaporondon is szerepelt és egy kiélezett scatában maradt alúl a Franciaországban. Így a játékosaik nem éppen a legpihentebben érkeznek hozzánk, ami nem azt jelenti, hogy nem ők az eséylesebbek. 

A mérkőzés időpontja:

ZTE NKK - PEAC PÉCS

2014. december 13. 16.30

jv: Kapitány Gellért,  Gorka Szabolcs,  Jakab László  ( ell: Schäffer Béla )

Hajrá lányok, hajrá ZTE!

 

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#15 Óházy Julianna
#7 Csalló Jázmin
#58 Jurkó Noémi
#30 Péterfi Anna
#14 Kovács Georgina
#10 Horváth Fruzsina
#20 Szórád Anna
#21 Jagodics Lilla
#11 Kocsárdi Réka
#13 Ács Alexandra
#0 Kiss Virág
#5 Szakonyi-Nagy Virág
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg