Az Ostoros Károly csarnokban fogadjuk a listavezető Győrt
2022. november 05.

Az NB I/B Fehér csoportjában rangadó vár csapatunkra, hiszen a jelenlegi listavezető UNI Győr SZESE együttesét fogadjuk. 

Helyszínváltozás: az energiahordozóknál kialakult válság városunkat is nagymértékben érinti. Az Önkormányzat döntése értelmében a női és férfi csapatok edzéseit a felújított, korszerű energetikai adottságokkal rendelkező Ostoros Károly Csarnokban rendezhetik meg, emellett a bajnoki mérkőzéseit csak a ZTE KK tarthatja a Zalakerámia Sport –és Rendezvénycsarnokban, míg női csapatunk bajnoki összecsapásait is a Munkacsarnokban rendezi. 

A vasárnapi találkozó előtt Czukor Bence vezetőedzővel beszélgettünk, kitérve a Törekvés elleni elvesztett mérkőzésre is:

-A hét elejét pihenővel kezdtük. Nyilván a mérkőzés után kielemeztük mik voltak azok, amikben hibáztunk. Ráadásul elég hangsúlyos hibák voltak ezek. Mindenféleképpen azokat helyeztük a felkészülés során előtérbe. Tehát beszélek itt az egy-egy védekezésről, illetve a kettő-kettőnek a védésében is hellyel-közel voltak olyan dolgok, ami nem igazán ment. Új csarnokban fogunk játszani, tehát nyilván nekünk is szoknunk kell az új körülményeket. 

A listavezető ellen játszik a csapat, akiket a HEPP Kupában már sikerült egyszer legyőzni. Hogy készültük ellenük?

-Valóban a jelenlegi listavezető érkezik hozzánk, de most ahogy elnézzük a bajnokságot, senkiről sem lehet kijelenteni, hogy biztos favorit. Ebben a bajnokságban az első hat-hét csapat között bárki lehet a befutó. Nyilván a Győr azért megmutatta, hogy vannak jó képességű játékosaik, ők még nem játszottak a bajnokság elejével, bár mondjuk ők a Törekvést megverték, ahol mi vereséget szenvedtünk. Hasonló lesz a taktika, egy-két helyen módosítunk, ami azt gondolom, hogy hangsúlyos és kellett volna a hétvégén is, de most mindenképpen szeretnénk javítani és a hétvégi vereséget egy hazai bajnoki győzelemmel kijavítani.

Mindenkit szeretettel várunk tehát vasárnap 17 órától az Ostoros Károly Csarnokban. 

2022. november 5. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#7 Csalló Jázmin
#20 Szórád Anna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#30 Péterfi Anna
#11 Kocsárdi Réka
#58 Jurkó Noémi
#14 Kovács Georgina
#10 Horváth Fruzsina
#15 Óházy Julianna
#0 Kiss Virág
#13 Ács Alexandra
#21 Jagodics Lilla
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg