Átrobogott rajtunk a BEAC
2021. október 10.

Az NB I/B harmadik fordulójában a BEAC Újbuda vendégeként játszottunk. Első idegenbeli mérkőzésünkön sok hibával játszottunk és hagytuk, hogy átrohanjon rajtunk a BEAC.

BEAC Újbuda-ZTE NKK 74-44 (15-8,17-10,24-18,18-8)
Budapest, Jv: Gaál, Novák

BEAC Újbuda: Boros B. 6, Juhász 6, Boros J. 13/3, Orosz 9, Mérész 20, csere: Bencsik, Szénásy, Katona 11, Jármay 2, Zsámár 7/3, edző: Balogh Judit

ZTE NKK: Sánta 2, Kovács 7/3, Horváth Fru.2, Gorjanácz 5/3, Pap 10 csere: Szórád, Frindt 14, Ács, Horváth Fa. 2, Soós 2, edző: Czukor Bence

A házigazda keretében több NB I-es visszajátszó volt, így az előzetes várakozásoknak megfelelően erős csapattal néztünk szembe. 
Az első negyed első felében kiegyenlített játék folyt a parketten. Pap és Kovács pontjaival a negyed felénél még vezettünk (5-6). A folytatásban Juhász és Mérész vezérletével kezdett elhúzni a BEAC (15-8). A második negyed elején hamar tíz pont fölé tolta előnyét a házigazda. Akadozott a játékunk és nehezen szereztünk a pontjainkat. Másrészről védekezésben nem tudtuk megállítani a fővárosiak próbálkozásait, így 14 pontos hátrányba kerültünk a félidőre (32-18). 

A nagyszünet után sem sokat változott a játék képe, a hazaiak könnyen szerezték kosaraikat, míg nekünk küzdenünk kellett minden kosárért. A negyed közepén volt egy jó periódusunk, de sajnos nem tartott sokáig és a játékrész végére már húsz pontra nőtt a távolság a csapatok között (56-36). A záró felvonás sem hozott túl sok izgalmat. Hét perc kellett az első kosarunk megszerzéséhez, miközben a BEAC átrobogott rajtunk. 

Czukor Bence: Gratulálok az ellenfelünknek. Ők jobban harcoltak az első perctől kezdve, ami győzelmet ért, mi pedig szépen asszisztáltunk hozzá. Sajnos kintről, bentről és a büntető vonalról se sikerült betalálnunk. Védekezésbeli hibáinkat sürgősen ki kell javítanunk, főleg keménységbe kell előre lépnünk.

2021. október 10. ZTE NKK

Következő mérkőzés
::
vs

Köszönjük a szurkolást!

Találkozunk a következő szezonban!

Előző mérkőzés
::
:
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#77 Molnár Hanna
#13 Ács Alexandra
#15 Óházy Julianna
#10 Horváth Fruzsina
#14 Horváth Fanni
#20 Szórád Anna
#14 Kovács Georgina
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV