Adományaink rászoruló családokon segítenek
2017. december 08.

Eljött az év egyik legjobban várt időszaka, az advent és vele a karácsonyi készülődés. A Magyar Vöröskereszt idén is gondol a rászoruló családokra és karácsonyi adománygyűjtő akcióval próbál segíteni. Csapatunk a péntek délelőtti edzést követően a Zala Pláza földszintjén felállított Karácsonyi Adománygyűjtő ponton vett részt az akció megnyitóján. A megyeszékhelyi szervezet munkatársai december 8. és 17. között várják a lakosság adományait a Zala Pláza földszintjén kialakított adománygyűjtő ponton. 

- Főleg tartós élelmiszert, tisztító és tisztálkodó szereket, könyveket és gyermekjátékokat várunk az adakozó polgároktól, amiket a zalaegerszegi és a környékbeli családoknak fogunk eljuttatni, hogy ezzel is segítsünk nekik az ünnepi készületben- tájékoztatott Benkő Lászlóné a Magyar Vöröskereszt Zalaegerszegi szervezetének vezetője. 

A hivatalos részt követően az elmúlt évhez hasonlóan három megyeszékhelyi sportklub hozta el adományait. Csapatunk mellett a ZTE FC labdarúgói közül Balázs Zsolt és Vernes Richárd, valamit a Zalaegerszegi Judo SE képviseletében két hölgy kíséretében Nagysolymosi Sándor. A lányok másodedzőnk Horváth Zsófi vezetésével tartós élelmiszereket, ruhaneműket és játékokat hoztak, melyekkel reményeink szerint segíteni tudtunk néhány rászoruló családon. 

2017. december 8. ZTE NKK 
 

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#30 Péterfi Anna
#0 Kiss Virág
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#7 Csalló Jázmin
#14 Kovács Georgina
#15 Óházy Julianna
#58 Jurkó Noémi
#21 Jagodics Lilla
#11 Kocsárdi Réka
#20 Szórád Anna
#10 Horváth Fruzsina
#13 Ács Alexandra
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg