tippmix
A továbbjutás küszöbén
2018. április 06.

A lélektani előny nálunk van a DVTK-val szemben, mivel szerdán nagy csatában sikerült nyernünk. A találkozó végig izgalmas volt és mindkét csapatnak voltak mélységei és magasságai is. A fontos pillanatokban mindig volt valaki a csapatunkban, aki tovább tudta lendíteni a szekerünket. Nagyon fontos győzelmet arattunk, melynek egyik letéteményese Sigi Koizar volt:

- Az ellenfélnek és nekünk is voltak kis megingásaink a találkozón, de amikor a mérkőzés végén kellett, akkor jól járattuk a labdát és a csapatot is. Jól használtuk ki előnyeinket és volt a döntő ebben a sikerben!- nyilatkozott a mérkőzés végén osztrák irányítónk. 

A szombati mérkőzés sokkal keményebb lesz mint az első, hiszen egy hátrányban lévő csapat ellen játszunk majd, akik mindent elkövetnek majd az egyenlítését. Nem hibázhatnak, amit nekünk ki kell használnunk. Továbbra is csapatként kell küzdenünk és még egy lapáttal rá kell tennünk a sikerért. 

Rózsás Gábor, a ZKTE kadet csapatának edzője sok nagyszerű csatának volt már a részese, hiszen játékosként és edzőként is dolgozott és dolgozik a mai napig. Gábor a jó védekezésben látja a sikerünk titkát és reméli, hogy idegenben is sikerül majd legyőznünk a DVTK-t. 

A mérkőzés 19.15-kor kezdődik a generáli Arénában és a Kapitány Gellért, Papp Péter, Balog György (Faidt Mihály) bírói hármas dirigálja majd. 

Hajrá csajok!!!!

2018. április 6. ZTE NKK
                  
 

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
NKE-CSATA
NKE-CSATA

2018. november 28. 17.00

Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport-és Rendezvénycsarnok

Előző mérkőzés
PEAC-Pécs
81
::
:
ZTE NKK
68
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#11 Benke Sára
#5 Horti Dóra
#13 Pusztai Petra
#12 Preisinger Boglárka
#15 Nadia Parker
#14 Kovács Georgina
#9 Sigi Koizar
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
#8 Janis Ndiba
#6 Gáspár-Szalay Virág
#7 Taneisha Harrison
#10 Jurkó Noémi
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics