A tisztes helytállás a cél a DVTK ellen
2020. november 24.

Szerdán este az Aluinvent DVTK vendégei leszünk. A 22. fordulóból előrehozott találkozónak a házigazdák az esélyesei. 

Nagyon hektikus az idei bajnokság a koronavírus-járvány miatt. Vasárnap úgy volt, hogy Pécsre utazunk, de a házigazdáink szombaton lemondták a találkozót, mivel újra felütötte fejét a csapatukban a vírus. Így rövid idő alatt átállva már a DVTK ellen készültek a lányok. 

A zalaegerszegi találkozón szinte az egész meccsen egész pályás letámadást alkalmaztak a miskolciak, amire ezúttal készülni fogunk. Sajnos a belső posztokon fölényben van a DVTK, így nagyon fontos lesz, hogy mennyire tudjuk, majd a gyűrű alól kiszorítani a centereket. Ehhez kemény védekezésre és harcos játékra lesz szükség mindenkitől. Szeretnénk jó meccset játszani, habár tudjuk, nem mi vagyunk a találkozó favoritja.  

Az idei szezonban másodedzőként segíti a szakmai munkát Rózsás Gábor. A DVTK ellen, Ambrus Péterrel együtt próbálták felkészíteni a lányokat. A találkozó felvezetéseként mondja el gondolatait erről a hektikus helyzetről.

 

Hiányzónk most is lesz, hiszen Deanna Tuchscherernek fáradásos törése van, talán két hét múlva tud majd újra edzeni, míg Chroméj Hajnalka betegséggel küzd, az ő visszatérésére is várni kell még. A találkozó tehát 18.30-kor kezdődik a miskolci Generali Arénában.

2020. november 24. ZTE NKK

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#0 Kiss Virág
#58 Jurkó Noémi
#7 Csalló Jázmin
#30 Péterfi Anna
#21 Jagodics Lilla
#14 Kovács Georgina
#13 Ács Alexandra
#20 Szórád Anna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#10 Horváth Fruzsina
#15 Óházy Julianna
#11 Kocsárdi Réka
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg