tippmix
A Sopron otthonában zárjuk az alapszakaszt
2019. március 29.

Az utolsó alapszakasz mérkőzésünkre készültünk a héten, melyet a címvédő Sopron ellen vívjuk. Hazai pályán az Euroliga Final Fourjába jutott csapat az esélyes, amellett, hogy még sohasem sikerült ellenük nyernünk idegenben. 

Jelenleg a negyedik helyen vagyunk és szeretnénk ezt megőrizni a rájátszásra is. Kettő forgatókönyv létezik, ugyanis ha kikapunk Sopronban és a Csata legyőzi a PEAC csapatát, akkor megőrizzük előkelő pozíciónkat. Ha a pécsiek nyerni tudnak a fővárosban, akkor nincs mit számolni, az egymás elleni eredményben a PEAC a jobb és ő lesz a kedvezményezett a rájátszás első körében. 

Sopronban szeretnénk jó ritmusban és harcosan játszani és minél jobban megnehezíteni a hazaiak dolgát. A lehető legtöbbet szeretnénk kihozni a bajnok elleni találkozóból. 

Irányítónk, Sigi Koizar is egyre jobb formában játszik és erre a harcosságra és pontosságra szükségünk lesz Sopronban is. 

 

A mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik és a Praksch Péter, Frányó Péter, Söjtöry Tamás (Bognár Tibor) bírói hármas vezeti majd. 

A mérkőzést a mindigoSport live streamon keresztül közvetíti. 

Hajrá Lányok!

2019. március 29. ZTE NK

Következő mérkőzés
::
vs

2018/2019 -es szezonban bronzérmes

a ZTE NKK

Előző mérkőzés
ZTE NKK
80
::
:
Uni Győr
60
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#10 Jurkó Noémi
#13 Pusztai Petra
#7 Sigi Koizar
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
#12 Preisinger Boglárka
#8 Janis Ndiba
#6 Gáspár-Szalay Virág
#15 Nadia Parker
#11 Benke Sára
#14 Kovács Georgina
#5 Horti Dóra
#9 Evanthia Maltsi
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics