A Sopron otthonában zárjuk az alapszakaszt
2019. március 29.

Az utolsó alapszakasz mérkőzésünkre készültünk a héten, melyet a címvédő Sopron ellen vívjuk. Hazai pályán az Euroliga Final Fourjába jutott csapat az esélyes, amellett, hogy még sohasem sikerült ellenük nyernünk idegenben. 

Jelenleg a negyedik helyen vagyunk és szeretnénk ezt megőrizni a rájátszásra is. Kettő forgatókönyv létezik, ugyanis ha kikapunk Sopronban és a Csata legyőzi a PEAC csapatát, akkor megőrizzük előkelő pozíciónkat. Ha a pécsiek nyerni tudnak a fővárosban, akkor nincs mit számolni, az egymás elleni eredményben a PEAC a jobb és ő lesz a kedvezményezett a rájátszás első körében. 

Sopronban szeretnénk jó ritmusban és harcosan játszani és minél jobban megnehezíteni a hazaiak dolgát. A lehető legtöbbet szeretnénk kihozni a bajnok elleni találkozóból. 

Irányítónk, Sigi Koizar is egyre jobb formában játszik és erre a harcosságra és pontosságra szükségünk lesz Sopronban is. 

 

A mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik és a Praksch Péter, Frányó Péter, Söjtöry Tamás (Bognár Tibor) bírói hármas vezeti majd. 

A mérkőzést a mindigoSport live streamon keresztül közvetíti. 

Hajrá Lányok!

2019. március 29. ZTE NK

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#20 Szórád Anna
#13 Ács Alexandra
#11 Kocsárdi Réka
#10 Horváth Fruzsina
#30 Péterfi Anna
#58 Jurkó Noémi
#0 Kiss Virág
#14 Kovács Georgina
#15 Óházy Julianna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#7 Csalló Jázmin
#21 Jagodics Lilla
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg