A sikerhez a szurkolók támogatása is kell
2018. április 09.

Az elődöntőbe kerülés a célja csapatunknak a DVTK elleni párharc harmadik, egyben utolsó mérkőzésén. A hazai siker után nem sikerült nyernünk Miskolcon így 1-1-re módosult az állás. A mindent eldöntő párharcot kedden 17 órától vívjuk Zalaegerszegen. 

- Szeretnénk élni a lehetőséggel és bejutni a legjobb négybe. Itt már a pillanatnyi forma fog dönteni. Remélem, hazai pályán csapatként küzdve le tudjuk győzni a DVTK-t. Képesek vagyunk rá, ezt már bebizonyítottuk! Ha a szurkolók is mellénk állnak, akkor menni fog! Jó védekezés és pontosabb támadás befejezés lehet a sikerünk titka!- vázolta az esélyeinket Gáspár Dávid. 

A mérkőzés felvezetésére egy igazi kosárlabda ikont a 211-szeres válogatott, 3-szoros Magyar Bajnok, EB 3. (1985), Olimpia 4. (1980) Gellérné Gulyás Ildikót kértük fel.  Az utánpótlásunkban több mint egy évtizede dolgozó szakember szerint győzhetnek a lányok kedden. Ehhez viszont nagyon jól kell védekezniük és a támadójátékban is pontosabbnak kell lenniük a Miskolcinál.

A mérkőzés 17 órakor kezdődik és a Pálla Zoltán, Tőzsér Dénes, Farkas Gábor (Forrai Sámuel) bírói hármas dirigálja majd!

Reméljük, minél többen eljönnek, és a helyszínen buzdítják csapatunkat!

A mérkőzésre a belépés ingyenes!

Hajrá csajok!

2018. április 9. ZTE NKK

Következő mérkőzés
::
vs

Előző mérkőzés
Zsíros AK.
81
::
:
ZTE NKK
83
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#11 Kocsárdi Réka
#58 Jurkó Noémi
#15 Óházy Julianna
#21 Jagodics Lilla
#10 Horváth Fruzsina
#30 Péterfi Anna
#0 Kiss Virág
#20 Szórád Anna
#14 Kovács Georgina
#13 Ács Alexandra
#7 Csalló Jázmin
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV