tippmix
A sikerhez a szurkolók támogatása is kell
2018. április 09.

Az elődöntőbe kerülés a célja csapatunknak a DVTK elleni párharc harmadik, egyben utolsó mérkőzésén. A hazai siker után nem sikerült nyernünk Miskolcon így 1-1-re módosult az állás. A mindent eldöntő párharcot kedden 17 órától vívjuk Zalaegerszegen. 

- Szeretnénk élni a lehetőséggel és bejutni a legjobb négybe. Itt már a pillanatnyi forma fog dönteni. Remélem, hazai pályán csapatként küzdve le tudjuk győzni a DVTK-t. Képesek vagyunk rá, ezt már bebizonyítottuk! Ha a szurkolók is mellénk állnak, akkor menni fog! Jó védekezés és pontosabb támadás befejezés lehet a sikerünk titka!- vázolta az esélyeinket Gáspár Dávid. 

A mérkőzés felvezetésére egy igazi kosárlabda ikont a 211-szeres válogatott, 3-szoros Magyar Bajnok, EB 3. (1985), Olimpia 4. (1980) Gellérné Gulyás Ildikót kértük fel.  Az utánpótlásunkban több mint egy évtizede dolgozó szakember szerint győzhetnek a lányok kedden. Ehhez viszont nagyon jól kell védekezniük és a támadójátékban is pontosabbnak kell lenniük a Miskolcinál.

A mérkőzés 17 órakor kezdődik és a Pálla Zoltán, Tőzsér Dénes, Farkas Gábor (Forrai Sámuel) bírói hármas dirigálja majd!

Reméljük, minél többen eljönnek, és a helyszínen buzdítják csapatunkat!

A mérkőzésre a belépés ingyenes!

Hajrá csajok!

2018. április 9. ZTE NKK

Következő mérkőzés
Sopron Basket
Sopron Basket
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2019. március 30. 18.00

Sopron, Novomatic Aréna

Előző mérkőzés
Vasas Akadémia
57
::
:
ZTE NKK
60
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#14 Kovács Georgina
#7 Sigi Koizar
#5 Horti Dóra
#15 Nadia Parker
#11 Benke Sára
#9 Evanthia Maltsi
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
#8 Janis Ndiba
#6 Gáspár-Szalay Virág
#10 Jurkó Noémi
#13 Pusztai Petra
#12 Preisinger Boglárka
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics