A Ricsillát legyőztük, a Tapolca már nagy falatnak bizonyúlt
2018. október 14.
Gyermek bajnokság első forduló

A nyári szünet után már nagyon vártuk, mikor kezdődik el a bajnokságunk. A második közös évünket már együtt a Petőfi iskolában kezdtük meg. A szezon első mérkőzésén Tapolcára utaztunk ahol 4csapat 2csoportban mérkőzött meg.

BÖJTÖS-BAU-RICSILLA ZALALÖVŐ – ZKTE 36-45 (10-12,3-10,16-6,7-17)

Tapolca, Kazinczy Ferenc Tagintézmény, 

ZKTE: Kiss Virág 6, Odonics Panna, Bekő Ráhel 1, Jagodics Lilla 12, Baranyi Vanda, csere: Both Sára 1, Vendég Réka, Szakács Zsófia 1, Varga Réka 24, Jóna-Horváth Jázmin, Both Dominika, Szakál Laura. Edző: Hersics Adrien 

Első meccsünket a Ricsilla Zalalövő csapatával vívtuk. A már-már rangadónak mondható mérkőzésen harcias küzdelemben mi győzedelmeskedhettünk. A végig kiélezett mérkőzésen az egyik legnagyobb feladatot az új szabályok betartása okozta. Hirtelen nagy és sok változás ez még. A 40 perc alatt nagy lendülettel játszva, és végül az utolsó negyedben Varga Réka eredményes játékának -10/8 büntető! - köszönhetően megnyertük a mérkőzést.

Hersics Adrienn:- A lányok maximálisan kitettek magukért, teljes mértékben elégedett vagyok a hozzáállásukkal a küzdeni tudásukkal, a játékukkal. Jagodics Lilla és Kiss Virág is okozott váratlan meglepetéseket az ellenfelünknek.

Tapolcai Gazellák-ZKTE 62-29 (20-4,14-12,14-11,14-2)

A második mérkőzésünk már nem alakult ilyen kedvezően. A már jól ismert Tapolca csapatával, kicsit már fáradtabban léptünk pályára. A tapolcai lányok, célirányos szabálytalan csapdázásokkal teljesen megzavarták a játékunkat és ez bőven elég volt, hogy kizökkenjünk a mérkőzésből. Elveszítve a lelkesedésünket. A meccs végéig ott voltunk a pályán, de halvány árnyékaként önmagunknak. 

Hersics Adrienn:- Tanulunk, készülünk tovább a következő fordulóra, van feladat bőven még.

2018. október 14. ZTE NKK

Következő mérkőzés
::
vs

Előző mérkőzés
Zsíros AK.
81
::
:
ZTE NKK
83
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#10 Horváth Fruzsina
#21 Jagodics Lilla
#58 Jurkó Noémi
#11 Kocsárdi Réka
#15 Óházy Julianna
#14 Kovács Georgina
#30 Péterfi Anna
#13 Ács Alexandra
#20 Szórád Anna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#0 Kiss Virág
#7 Csalló Jázmin
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV