A PINKK Pécsi 424-ellen kezdjük a szezont
2015. október 03.
Nem rózsaszín a helyzet, de a nehézségek csak erősítenek minket

Ma este csapatunknak is elkezdődik a szezon. A közel két hónapos felkészülés alatt kiderült, hűen az elmúlt évekhez remek kis csapatot épített a rendelkezésre álló lehetőségekhez képeszt Gáll Tamás. A vezetőedzővel az elmúlt időszakról és a nyitófordulóról beszélgettünk:

Mennyire sikerült elvégezni az eltervezett munkát? 
-Amit terveztünk sikerült elvégezni. Talán kicsit kevesebb edzőmeccset játszottunk, nem mentük el a hagyományosan tervezett tornákra, ami egy közös döntés volt a vezetőkkel. A fizikai felkészülés Tuboly József irányításával jól sikerült és a lányokkal is elégedett vagyok. Annyi hiányérzetem maradt, hogy nem ezzel a kerettel terveztem, de az élet átírja néha a terveinket. 

Göcsej Kupáról…
-Mutattuk olyan arcunkat, ami mindenképpen pozitív, de rávilágított a hiányosságainkra is. Összességében hasznos volt ez a három mérkőzés. Ami hiányérzetet okoz, az Licskai Zsófi sérülés, ami miatt az ő játékára nem számíthattam. 

Ha már említetted Licskai Zsófit, javult –e sérülése a torna óta?
-Sajnos nem szolgálhatok jó hírekkel. Zsófi sérülése nem jött rendbe és nem számíthatunk rá a hétvégi nyitófordulóban. 

A PINKK Pécsi 424 ellen kezdünk….
-Mivel óriási variációs lehetőségeink nincsenek, gyakorlatilag annyit tudok mondani, hogy az esélytelenek nyugalmával utazunk a mérkőzésre, de remélem, hogy egy harcos ZTE fog pályára lépni. Igazából se nekünk, se nekik nincsen túl sok információja egymásról, mivel ők nem is játszottak idehaza mérkőzést a felkészülés során. Négy jó légiósuk van, ami mellett a magyar magjuk kevésbé acélos. A hazai pálya mellettük szól, de szeretnénk egy jó meccset játszani velük. Gyakorlatilag, mi nem a PINKK játékát szeretnénk megakadályozni, hanem a saját játékunkat szeretnénk játszani. Amit ígérhetek, hogy az előző évekhez hasonlóan egy harcos társaságot fognak látni a szurkolók!

A nyáron nem csak a mi együttesünknél, hanem a PINKK-nél is nagy volt a jövés-menés. Roberto Hernandez vezetőedző a PEAC-hoz igazolt, helyére az olasz Sandro Orlando érkezett. Légiósok tekintetében egy montenegrói, egy brit, egy svéd és egy amerikai játékos erősíti a keretüket. 

A mérkőzés 19.30-kor kezdődik. 

Hajrá lányok!

pity

 

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#7 Csalló Jázmin
#0 Kiss Virág
#20 Szórád Anna
#14 Kovács Georgina
#10 Horváth Fruzsina
#15 Óházy Julianna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#13 Ács Alexandra
#21 Jagodics Lilla
#58 Jurkó Noémi
#11 Kocsárdi Réka
#30 Péterfi Anna
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg