tippmix
A második félidőt el kell felejteni!
2018. január 25.

Szerdán este sikerült legyőznünk hazai pályán a Vasas együttesét. Az első negyed kiegyenlített játékot hozott, majd a másodikban jó védekezésünknek és támadójátékunknak köszönhetően sikerült elhúznunk. A nagyszünet után még egy fél negyeden keresztül tartott a lendületünk, majd nagy hullámvölgybe kerültünk. Szerencsére a hazaiak sem játszottak jól és nem tudták kihasználni gyengélkedésünket, hibáinkat. A győzelem sikerült, de vezetőedzőnk nem volt maradéktalanul elégedett a mérkőzés után:

-A második negyedben megszereztük azt az előnyt, ami szükséges volt, hogy megnyerjük a mérkőzést. A harmadik negyed közepétől a mérkőzés végéig egy jókora hullámvölgybe kerültünk. Egyszerűen gyermeteg hibákat vétettünk támadásban és ez majdnem megbosszulta magát. Ez a teljesítmény a komolyabb csapatok ellen nagyon kevés lesz. Meghatározó, rutinos játékosinknak nem szabad belehajszolni a többieket egy felelőtlen játékba, mert ennek hasonló mérkőzésen komoly következményei lehetnek. Csak a győzelemnek örülhetünk, a játéknak nem! – tájékoztatott Gáspár Dávid. 

Csapatunkra, most másfél hét szünet vár. Ebben az időben kell rendeznünk a sorokat, hiszen február 3-án a PEAC Pécs ellen újabb komoly megmérettetés vár a lányokra.

2018. január 25. ZTE NKK

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs
PINKK Pécsi 424
PINKK Pécsi 424

2018. október 24. 17.00

Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport-és Rendezvénycsarnok

Előző mérkőzés
ZTE NKK
72
::
:
Sopron Basket
95
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#14 Kovács Georgina
#6 Gáspár-Szalay Virág
#9 Sigi Koizar
#10 Jurkó Noémi
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
#15 Nadia Parker
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics