A lányok mindent kiadtak magukból, de erősebbek voltak az ellenfelek
2023. január 27.

Gyermek korosztályunk 4. fordulóját újra hazai környezetben játszhattuk le az Ostoros Munkacsarnokban. Feljutva az A csoportba kemény ellenfelekkel kellett megküzdenie lányainknak.

Zalaegerszegi KTE- Zalakerámia ZTE KK 30-107 (7-21, 4+2-28+5, 6-21, 11-32)
Legjobb dobóink: Kelemen Júlia 10, Sonkoly Panna Jázmin 6, Halász- Lukács Réka 5 pont, Banitz Boróka 4, Nagy Borbála 3, Gerencsér Luca 2

A 8:15-ös kezdés elég korainak bizonyult, lányaink nem igen tudtak a ZTE fiúk kosarába betalálni, így már az első negyedben 14 pontos hátrányba került csapatunk, hiába Réka szép 1:1 befejezései, így se tudtunk felzárkózni. Szerencsére a lányok lelkesedése nem hagyott alább és küzdöttek amennyire tőlük tellett, de a fiúk fizikális erejével nem tudtunk mit kezdeni. A záró negyedben Julika és Panna összjátéka adott egy kis löketet a csapatnak.  Jelenleg más ligában játszunk, se védekezésbe se támadásba nem vagyunk egy szinten az első helyett ZTE-vel. 

Körmendi Törpördögök – Zalaegerszegi KTE 86-35 (25-6, 16+9-9+5, 19-8, 17-7)
Legjobb dobóink: Banitz Boróka 14, Sonkoly Panna 11, Kelemen Júlia 6, Halász-Lukács Réka 2, Orbán Rebeka 1, Németh Hedvig 1 pont

Következett egy meccs szünet, ami nagyon jól jött a lányoknak, hogy tiszta fejjel, újult erővel mehessünk neki a körmendi fiúknak. Boróka első negyedben nyújtott teljesítménye volt kiemelhető, még akkor is ha az eredményjelző nem ezt mutatta. Panna és Rebeka szép védekezést mutatott, Julika és Boróka pontokban vitték hátukon a csapatot, de sajnos ez nem, hogy a győzelemhez, de még a szoros mérkőzéshez is kevés volt. A lányok mindent kiadtak magukból, elkeseredésre nincs okunk.

Czukor Tünde: Büszke vagyok a lányokra, hogy feljutottunk az A csoportba és kicsit megízlelhettük a bajnokság 2 legerősebb csapatának a játékát. Nagyon jó és kemény játékosokból álló ellenfelekkel kerültünk össze, de egyenlőre mi nem az ő szintjükön kosárlabdázunk. Megyünk tovább és dolgozunk azon, hogy újra ide kerülhessünk és szorosabb meccseket tudjunk vívni ezekkel a fiú csapatokkal.

2023. január 27. ZTE NKK 
 

Következő mérkőzés
::
vs

Előző mérkőzés
Zsíros AK.
81
::
:
ZTE NKK
83
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#14 Kovács Georgina
#10 Horváth Fruzsina
#11 Kocsárdi Réka
#7 Csalló Jázmin
#21 Jagodics Lilla
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#0 Kiss Virág
#15 Óházy Julianna
#30 Péterfi Anna
#58 Jurkó Noémi
#20 Szórád Anna
#13 Ács Alexandra
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV