tippmix
A Kanizsát legyőztük, a Soprontól kikaptunk
2018. november 02.
Serdülő Bajnokság Alapszakasz 1. forduló

Serdülő csapatunk a középház nyugati csoportjában szerepel, ahol öt csapat van, és öt fordulóban (egy szünnappal) mindenkivel oda-vissza kétszer játszik. Az első fordulóban a Sopron „A” csapatával és a Nagykanizsával játszottunk Sopronban.
Az első meccsen a Sopron ellen nem voltak győzelmi reményeink, célunk csak a tisztes helytállás lehetett. Ellenfelünk a mérkőzés folyamán végig meggyőző fölényben játszott, és fokozatosan növelte előnyét. Nekünk meg kellett elégedni néhány szép támadásvezetéssel, és egy-két kivédekezett ellentámadással. A végeredmény hűen tükrözi a két csapat közötti különbséget.

Soproni Darazsak Akadémia „A”-ZKTE 103:54 (28:15, 20:10, 22:17, 33:12)
ZKTE: Török Kata 15, Ács Alexandra 11, Óházy Julianna 10, Lepár Margaréta 8, Pauliscsák Lili 4, Peterdi Fruzsina 3, Büki Virág 2, Molnár Hanna 1, Völgyi Veronika, Horváth Nadin, Horváth Réka, Paragi Csenge. edző: Gellérné Gulyás Ildikó

A második meccsen mindenképpen a győzelem volt a cél, de az első félidő nem a reményeinknek megfelelően alakult. Az első negyedben védekezésünk volt szinte teljesen hatástalan, a másodikban pedig támadásban is teljes volt a fejetlenség. A 39:52-es félidő után alapos „fejmosással” kellett felrázni a társaságot. Főleg sokkal figyelmesebb, agresszívebb védekezést kértem a lányoktól, ami aztán meghozhatja az eredményes támadást is. A pályán lévő játékosok nagyon akarták a győzelmet, és szinte extázisban játszva a harmadik negyed végére kiegyenlítettünk, a negyedikben pedig tizenegy pontra növeltük a különbséget. Két hasonló kvalitású csapat küzdelmében az nyert, aki az utolsó pillanatig nem adta fel.

ZKTE-Kanizsa DKK 89:78 (25:28, 14:24, 24:11, 26:15)
ZKTE:Török Kata 28, Ács Alexandra 23, Óházy Julianna 16, Peterdi Fruzsina 12, Pauliscsák Lili 6, Lepár Margaréta 2, Völgyi Veronika 2, Horváth Nadin, Büki Virág, Molnár Hanna. Gellérné Gulyás Ildikó

Gellérné Gulyás Ildikó: -Gratulálok a lányaimnak, le a kalappal a másodi félidei teljesítményük előtt, de legközelebb elkerülhetnénk ezeket az izgalmakat, ha már a meccs elején maximálisan odatennék magukat fizikailag, és fejben is.

2018. november 2. ZTE NKK

Következő mérkőzés
ZTE NKK
ZTE NKK
::
vs

Bronzcsata

Előző mérkőzés
ZTE NKK
62
::
:
Sopron Basket
90
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#10 Jurkó Noémi
#9 Evanthia Maltsi
#4 Hegedüs-Őri Györgyi
#5 Horti Dóra
#13 Pusztai Petra
#15 Nadia Parker
#12 Preisinger Boglárka
#14 Kovács Georgina
#7 Sigi Koizar
#8 Janis Ndiba
#11 Benke Sára
#6 Gáspár-Szalay Virág
Galéria
Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Szabadics