A hétvégén érkeznek a légiósaink
2018. augusztus 31.
Janis, Sigi és Nadia is üzent, mielőtt Zalaegerszegre érkezne!

Bátran mondhatjuk, hogy nagyon várjuk már, hogy teljes kerettel készülhessünk, amihez ugye a légiósok hiányoznak. Kettő új lányt kell befogadnunk a családunkba, akik mindketten kiváló játékosok. Az amerikai Taneisha Harrison, a 3-as poszton lesz bevethető. A másik új lány Janis Ndiba, Hollandiából érkezik, és 3-4-es poszton segít majd nekünk, nem mellesleg a 3x3-as válogatottban is meghatározó játékos. Janis érkezés előtt egy videó üzenetet küldött:


Helló!
Janis Ndiba vagyok Hollandiából. Már izgatottan várom, hogy találkozzam a szurkolóinkkal és természetesen a csapattal! Hamarosan látjuk egymást! 
Sziasztok!

Az új lányok mellett, már nagyon várjuk az elmúlt szezon két meghatározó játékosát Sigi Koizart és Nadia Parkert. Természetesen minkét lány a maga módján üzent. Sigi egy képet küldött, ami nagyon beszédes:

I'm excited to come back!  Izgatottan várom, hogy újra ott legyek.

Nadia egy képet és egy videó üzenetet is mellékelt:

"Zalaegerszeg egy nagyon kedves város és teljesen otthon éreztem magam, ami már nagyon rég történt meg bárhol is.
Ami a szezonunkat illeti, teljes mértékben boldog vagyok vele. Voltak pontok, amikor a hittem, hogy a rájátszásunk nem lesz igazán értékes, de nagy győzelmeink voltak. Az alapszakaszban például a Sopront leszámítva, mi voltunk az egyetlen csapat, aki megverte a Szekszárdot, normál játékidőben, hosszabbítás, vagy bármi más nélkül! Lépést tartottunk a miskolciakkal, akik valamennyire a riválisaink voltak és még a Győrrel is.
Nagyon büszke vagyok minden lányra a csapatból, mindenki tette a dolgát és még egy picit. Chucky kiesett egy időre, én is kiestem egy időre, Siginek is kellett egy kis pihenő, de mindenki felvette a tempót és ez nagyon sokat segített. 

Egy jó szezon volt, az egyik legkeményebb szezonom, pedig már 8 éve játszom profi kosárlabdát. A saját teljesítményemre büszke nagyon vagyok, főleg ha azt nézem, hogy 31 éves lettem és még mindig megyek, csinálom. Eredetileg mindig azt mondtam, hogy 30 felett nem akarok játszani, így ez egy hatalmas lépés volt. Élveztem minden percét, de nagyon nehéz volt. Azt kell, hogy mondjam, hogy az elmúlt 8 évből ez volt az egyik legkeményebb, de élveztem a kihívást. Élveztem, hogy nagyobb, erősebb, magasabb, gyorsabb játékosok ellen megyek ki a pályára, hiszen ettől én lettem jobb. Összességében, elégedett vagyok a teljesítményemmel. Egy jó emlék, minden általános dolgot leszámítva, az egy csapat emlék, amikor egy idegenbeli mérkőzésen nyertünk....huh ki ellen is?....jaj nem is jut eszembe a csapat.....de idegenben voltunk és nyertünk. A hazaúton a buszunk egy "party busszá" vált és mindenki jól érezte magát, koccintások, "cheers".
Összességében nagyon jól éreztem magam az egész szezonban és nagyon a következő szezont!"

Légiósaink a hétvégén már együtt lesznek a csapattal és a jövő héten teljes erőbedobással vetik majd bele magukat a munkába!

Köszönjük a fordítást Horváth Zsófinak!

2018. augusztus 30. ZTE NKK

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#21 Jagodics Lilla
#7 Csalló Jázmin
#13 Ács Alexandra
#58 Jurkó Noémi
#14 Kovács Georgina
#0 Kiss Virág
#15 Óházy Julianna
#30 Péterfi Anna
#11 Kocsárdi Réka
#20 Szórád Anna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#10 Horváth Fruzsina
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg