A győzelem reményében utazunk Kozármislenybe
2019. november 23.

Háromhetes szünet után folytatódik a bajnokság, ahol ma délután 15 órától a PINKK Pécsi 424 vendégei leszünk. A pihenés mellett a munkáról is szólt a válogatott szünet. Némi alapozás és természetesen taktikai elemek gyakorlása volt a menü az edzéseken. Ahogy megírtuk, Horváth Zsófi vette át a vezetőedzői teendőket a csapatnál. A váltás gördülékenyen ment, hiszen a lányoknak nem ismeretlen edzővel kellett dolgozniuk. 

Ellenfelünk egyelőre győzelem nélkül szerénykedik a tabella végén, ami nem jelenti azt, hogy nem kell komolyan vennünk a találkozót. Idegenben lépünk pályára, a hazaiak pedig foggal-körömmel fognak küzdeni, hogy megszerezzék első győzelmüket. 

A mi mutatóink sem festenek szépen, mivel két győzelemmel és öt vereséggel, mindössze két hellyel előzzük meg ellenfelünket. Célunk az újabb győzelem megszerzése, amihez viszont nagy odaadás és koncentráció szükségeltetik. 

A találkozó előtt Horváth Zsófival beszélgettünk:

 

 

 

A mérkőzés tehát 15 órakor kezdődik és a Győrffy Pál Attila, Rácz Zsolt Róbert, Hervay Tibor (Farkas János) bírói hármas dirigálja majd. 

Hajrá lányok!

2019. november 23. ZTE NKK
 

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

Rájátszás 9-16. hely

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#58 Jurkó Noémi
#30 Péterfi Anna
#14 Kovács Georgina
#21 Jagodics Lilla
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#13 Ács Alexandra
#7 Csalló Jázmin
#10 Horváth Fruzsina
#0 Kiss Virág
#15 Óházy Julianna
#11 Kocsárdi Réka
#20 Szórád Anna
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg