A fiatalok is elkezdték
2016. augusztus 04.

Kedden rekkenő hőség fogadta a Városi Sportcentrum rekortán pályáján a kadet és junior csapat tagjait, akik a felnőttekhez hasonlóan elkezdték a következő szezonra a felkészülésüket. 

-Augusztusban minél több edzést tervezünk, általában napi kettőt. Délelőttönként atlétika vagy erősítés, délutánonként pedig előkerül a kosárlabda is – tájékoztatta honlapunkat Gáspár Szalay Virág utánpótlás koordinátor, a felnőtt csapat irányítója. 

Virág elmondta továbbá, hogy a szakmai munkát továbbra is a jól bevált csapat Gáspár Dávid és Horváth Zsófia segítségével végzi majd. Terveik szerint szeptemberre olyan erőnléti állapotba kerülnek majd a lányok, hogy onnantól kezdve a napi egy edzés is elég lesz a szezon kezdetéig. 

Virág és Zsófi a felnőtt csapattal is készül, így a keddi edzésen Adrovicz Béla erőnléti edző utasításai szerint dolgoztak a lányok.  A fiatalok mellett a felnőttek is keményen megizzadtak a futópályán, ahol némi bemelegítést követően 2000 méteres futást vezényeltek az edzők.

 Szeptemberig mindkét csapatnak az erő-állóképesség fejlesztésén lesz a hangsúly a felkészülésen, de természetesen a kosárlabdázástól sem szakadnak el, hiszen labdával is edzenek a csapatok.

2016. augusztus 04. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#0 Kiss Virág
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#58 Jurkó Noémi
#13 Ács Alexandra
#10 Horváth Fruzsina
#21 Jagodics Lilla
#20 Szórád Anna
#7 Csalló Jázmin
#15 Óházy Julianna
#11 Kocsárdi Réka
#30 Péterfi Anna
#14 Kovács Georgina
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg