A Cegléd ellen kezdjük az újévet
2017. január 13.
Whitney Bays még nem játszhat

A bajnokság második körében az európai kupaporondon is vitézkedő VBW CEKK Cegléd vendégeként lépünk parkettre. Az elmúlt időszak egy mini alapozással kezdődött, majd a taktikai elemek gyakorlására tevődött át a hangsúly. Whitney Bays érkezésével ezeknek az elemeknek a gyakorlása hangsúlyosabb szerepet kapott. Nehéz mérkőzés vár a lányokra és Gáspár Dávid vezetőedzőnk is hasonlóra számít:

- Tisztességgel felkészültünk a Cegléd játékából és megvan a taktikánk, hogy lehetünk eredményesek. Sajnos új légiósunk játékengedélye nem érkezett meg, a játékos korábbi csapatától, így ezen a találkozón még nem játszhat. Ennek ellenére szeretnénk harcosan játszani és nekimenni a hazaiaknak.

A vezetőedző elmondta továbbá, hogy az aktuális forma is meghatározó lesz a találkozón és reméli, hogy játékosaink formája javulni fog. Ha így lesz, akkor egy szoros mérkőzést játszhatunk a hazai pályán esélyes Cegléddel. A találkozó 17 órakor kezdődik a Ceglédi Városi Sportcsarnokban, amelyet a  Farkas Gábor, Gorka Szabolcs, Balogh Gyula (Valovics István) bírói hármas dirigál majd. 

Hajrá lányok!

2017. január 13. ZTE NKK 

Következő mérkőzés
Ajka
Ajka
::
vs
ZTE NKK
ZTE NKK

2024. április 25. 18:40

Rájátszás 9-16. hely

Budapest, Grosics Gyula Általános Iskola

Előző mérkőzés
MAFC BP
81
::
:
ZTE NKK
63
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#20 Szórád Anna
#21 Jagodics Lilla
#30 Péterfi Anna
#14 Kovács Georgina
#58 Jurkó Noémi
#15 Óházy Julianna
#7 Csalló Jázmin
#11 Kocsárdi Réka
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#10 Horváth Fruzsina
#13 Ács Alexandra
#0 Kiss Virág
Közösség
Galéria
Támogatók
Spalding
Zalaegerszeg