Szeretném, ha mindenki hasznos lenne a csapatban!
2018. október 02.

Horváth Zsófi immár második szezonját kezdi a pálya szélén, mint Gáspár Dávid másodedzője és az NB I/B-s csapat edzője. A fiataloknak remek játéklehetőséget biztosít az amatőr bajnokság és hozzájárul a fejlődésükhöz a rendszereses játéklehetőség.  Csapatunknak az elmúlt hétvégén kezdődött a bajnokság, előbb, mint a felnőtt pontvadászat. Zsófival az indulás előtt beszélgettünk:

Hogyan értékelnéd az elmúlt NB I/B-s szezont, mik a tapasztalatok?
-Az előző év elég vegyes volt itt az amatőr csapatnál. Erről, azt hiszem többször is írtam. Ez továbbra sem panasz, csak nehéz így igazi értékelést adni. Úgy gondolom, hogy mind negatív, mind pozitív tapasztalatokat szereztünk. Annak ellenére, hogy nem volt sok győzelmünk, úgy gondolom, hogy hasznos volt a szezon. Kellett ez a plusz játéklehetőség adott játékosoknak és voltak, akik csak itt tudtak mérkőzésen pályára lépni. 

Milyen lehet az idei szezon, kik lehetnek a meghatározók az idei csapatban?
 -Idén másképp áll fel az amatőr bajnokság, mi az alsó házba kerültünk, ami úgy gondolom mind reális, mind nekünk hasznosabb lehet! Fiatalabb lesz a csapatunk, mint tavaly, de továbbra is vegyes korosztály. Természetesen nem a legfiatalabbaktól várom a legtöbbet, de igazából, pont a Horváth ikrek (Fanni és Fruzsi) számára lehet ez egy nagyon jó fejlődési és bizonyítási lehetőség. Természetesen húzó emberként számítok Bogira és Ginára. Kiegyensúlyozott teljesítményt várok Höritől és Cintitől is és visszatérés után majd Noától! De úgy gondolom, hogy a többieknek is lesznek kiemelkedő meccsei és természetesen egy ilyen csapatnál csak akkor lesznek igazán sikerek, ha mindenki hozzárakja a maga kis részét!

Másodedzőként és vezetőedzőkén is dolgozol, elég sűrű a program.. .Hogy látod egy év távlatában az edzői munkát?
-Továbbra is úgy gondolom, hogy kezdő vagyok még nagyon ebben a szakmában. Nagyon örülök neki, hogy maradhattam a felnőtt csapatunk másodedzője és annak is, hogy az amatőr csapatot irányíthatom. Egyelőre én ezzel a szereppel abszolút elégedett vagyok, és csak próbálom mindenhol a legjobbat hozni és tanulni. Igyekszem minél több edzésre elmenni az utánpótlásban is, hogy onnan is "mazsolázzak" ezt-azt! Nagyon sűrű lesz ez a szezon, már most látom, de remélem léphetek idén is egy pici lépcsőt! 

Szegdere utaztok az első fordulóban, milyen mérkőzésre számítasz, és mit vársz a csapatodtól?
- Nem igazán tudok esélylatolgatásba belemenni az első meccsünkkel kapcsolatban. Azt tudom, hogy a szegedi gárda sokat gyengült a tavalyi szezon óta, de akkor az egyik élcsapat voltak az amatőr bajnokságban. Biztos, hogy egy fiatalabb csapatról van szó, de így is lehet, hogy nagyobb B csoportos rutinnal rendelkeznek, mint csapatom nagy része. Amit elvárok, hogy mindenki koncentráljon és szívvel-lélekkel játsszon! Ez alap! Biztos vagyok benne, hogy részben "ismerkedéssel" fognak telni az első meccsek, de szeretném, ha mindegyik hasznos lenne, eredménytől függetlenül!

Vasárnap Szegeden játszottak a lányok és 82-60-ra kikaptak. A részletes beszámoló hamarosan...

Hajrá csajok!

2018. október 2. ZTE NKK

Következő mérkőzés
::
vs

Előző mérkőzés
Zsíros AK.
81
::
:
ZTE NKK
83
Tudósítás
Statisztika
Játékosok
#11 Kocsárdi Réka
#13 Ács Alexandra
#58 Jurkó Noémi
#21 Jagodics Lilla
#7 Csalló Jázmin
#0 Kiss Virág
#15 Óházy Julianna
#5 Szakonyi-Nagy Virág
#30 Péterfi Anna
#10 Horváth Fruzsina
#14 Kovács Georgina
#20 Szórád Anna
Közösség
Galéria
Hirdetés
Hirdetés

Támogatók
Webmark
Clean Medic Kft.
Duna Aszfalt
Lasserlsberger Hungária Kft.
Paksa Transport
RAD Roller
ZÁÉV